Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πέλλας - Τα θέματα



Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 13:00', συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πέλλας για λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων Ημερήσιας Διάταξης:

1. Άσκηση αγωγής κατά του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΦοΔΣΑ) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

2. Έγκριση 4ης παράτασης της μελέτης με τίτλο: Μελέτη ελέγχου στατικής επάρκειας και ενίσχυσης γέφυρας Λουδία  Α.Μ. 25/2019

3. Εξειδίκευση πίστωσης για κάλυψη δαπανών της διοργάνωσης «Δρόμος Θυσίας»

4. Εξειδίκευση πίστωσης για κάλυψη δαπανών διοργάνωσης της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού

5. Έγκριση διενέργειας ανοικτού, ηλεκτρονικού διαγωνισμού και καθορισμός των τευχών δημοπράτησης και των όρων της διακήρυξης του διαγωνισμού για το έργο «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου στα Γιαννιτσά», Α.Μ.26/2019, Πρ/μού:2.186.120,00 με ΦΠΑ

6. Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού για το έργο «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου στα Γιαννιτσά», Α.Μ.26/2019, Πρ/μού:2.186.120,00 με ΦΠΑ

7. Έγκριση ή μη του αριθ.πρωτ.:20229-79-2022 πρακτικού-εισήγησης για το έργο «Κατασκευή εξωτερικών διακλαδώσεων βαρυτικού δικτύου αποχέτευσης Καρυώτισσας  Δήμου Πέλλας»

8. Έγκριση Εντολής επανακατασκευής κρασπέδων για την ομαλή διέλευση οχημάτων για το έργο «Κατασκευή Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Δ.Ε. Μ. Αλεξάνδρου»

9. Αποδοχή των όρων χρηματοδότησης, ύψους 515.610,00€, της υπ΄αρ. 246.3.8/2022 απόφασης Δ.Σ. του Πράσινου Ταμείου για ένταξη του έργου «Ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων στα Ο.Τ. Α5, Α6, και Α7 στην περιοχή Πλατανότοπος πλησίον του ρέματος Τσιναρλί της Δ.Κ. Γιαννιτσών» στον Αξονα Προτεραιότητας από το 2: «Αστική Αναζωογόνηση & Λοιπές δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος ¨ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ¨

10. Αποδοχή ή μη δωρεάς μίας προκατασκευασμένης αίθουσας διδασκαλίας για το Μουσικού Σχολείο Γιαννιτσών του Δήμου Πέλλας από την εταιρεία «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.»



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.