Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εργασίες κοπής δένδρων στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Έδεσσας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας



Eργασίες κοπής δένδρων επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες θα εκτελεσθούν από τη γέφυρα του Δενδροποτάμου μέχρι τον ισόπεδο κόμβο Μελισσίου. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας, στα τμήματα της οδού, με δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση. Επίσης δεξιά της οδού και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, με εναλλάξ κυκλοφορία, στα τμήματα της οδού με μία λωρίδα κυκλοφορίας, ανά κατεύθυνση. Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων θα είναι σχετικά μικρός.
Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 έως και την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022, με ώρα έναρξης των εργασιών στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.