Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΚΕΠ Έδεσσας: Υποβολή αιτήσεων για το Επίδομα Ορεινών και Μειονεκτικών ΠεριοχώνΤα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Έδεσσας ενημερώνουν τους πολίτες των Δημοτικών Ενοτήτων Έδεσσας και Βεγορίτιδας ότι η υποβολή αιτήσεων για το Επίδομα Ορεινών και Μειονεκτικών Περιοχών για το έτος 2022 που αφορά τις παρακάτω κοινότητες και οικισμούς του Δήμου Έδεσσας:
Αγίου Αθανασίου, με τους οικισμούς: Αγίου Δημητρίου ή Κεδρώνας , Ξανθογείων, Γραμματικού, Παναγίτσας με τον οικισμό Ζέρβης, Περαίας, Άγρα ,Βρυττών ,Καρυδιάς με τον οικισμό Κερασιάς , Μεσημερίου ,Νησίου ,Σωτήρας με τους οικισμούς: Λύκων, Μαργαρίτας, Σαμαρίου, Φλαμουριάς με τον οικισμό Αγίας Φωτεινής.
Ξεκίνησε την 1η Σεπτεμβρίου 2022 και θα διαρκέσει μέχρι και την 30η Οκτωβρίου .
Το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα δεν θα πρέπει να ξεπερνά το πόσο των 4.700
Τα απαραίτητα στοιχεία αίτησης :

Ο αιτών δηλώνει υποχρεωτικά:
1. Ταυτότητα ‘η Διαβατήριο
2. Στοιχεία ενεργού λογαριασμού ΙΒΑΝ (να είναι δικαιούχος ή συνδικαιούχος)
3. Έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email)
4. Τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου.
Επίσης δηλώνει ανά περίπτωση:
· Εφόσον ο αιτών είναι ‘έγγαμος ή έχει συνάψει σύμφωνο συμβίωσης ,το οποίο βρίσκεται σε ισχύ, δηλώνεται υποχρεωτικά και το ονοματεπώνυμο, το πατρώνυμο ,το όνομα της μητέρας και ο ΑΦΜ του συζύγου ή του έτερου μέρους του συμφώνου συμβίωσης .
· Εφόσον στην οικογένεια του αιτούντος υπάρχουν άγαμα ανήλικα τέκνα που δηλώνονται στην δήλωση φορολογίας εισοδήματος του αιτούντος ως εξαρτώμενα μέλη, συμπληρώνεται υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο ,το παρώνυμο, το όνομα της μητέρας και προαιρετικά ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου τους .
Υπενθυμίζεται ότι η φηφιακή πλατοφόρμα για την υποβολή των Αιτήσεων βρίσκεται στην δικτυακή σύνδεση της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr), επιλογή: Υγεία και Πρόνοια –Επιδόματα - Εισοδηματική ενίσχυση Ορεινών και Μειονεκτικών Περιοχών (βλ.https://www.gov.gr/ipiresies/ugeiakai-
pronoia/epidomata/eisodematike-eniskhuse-oreinon-e-kaimeionektikon-periokhon), είτε απευθείας από τον πολίτη, με τη χρήση κωδικών taxisnet, είτε μέσω Κ.Ε.Π., από
εξουσιοδοτημένους χρήστες. Ο ανωτέρω σύνδεσμος είναι προσβάσιμός και μέσω του site του ΟΠΕΚΑ στο www.opeka.gr., στο πεδίο Οικογένειες.

ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΠ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΑΡΝΙΣΣΑΣShare on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.