Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ντεμαράζ ανανεώσεων από τον Αριστοτέλη Σκύδρας! - Συνεχίζει ο διεθνής Κουβανός Lazaro Torres



Ο Κουβανός, που ήρθε στην Ελλάδα και έγινε Σκυδραίος...!

O Lazaro Torres, με ύψος σχεδόν 2 μέτρα και γεννημένος στις 11.07.1996, ήρθε στα μέσα της περασμένης σεζόν στην ομάδα του Αριστοτέλη και συνέβαλε σε καθοριστικό βαθμό στην επίτευξη της ανόδου στη VolleyLeague. Ο διεθνής με την Εθνική Κούβας διαγώνιος παίκτης, αγκαλιάστηκε από τον κόσμο της Σκύδρας και έγινε σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων!

Με πέρασμα από την ομάδα του ΠΑΟΚ αλλά και πλούσια αγωνιστική δράση στην Κύπρο, ανανεώνει και φέτος το συμβόλαιο του με την ομάδα μας και δηλώνει:

"Νοιώθω πολύ καλά εδώ. Η φιλοξενία των ανθρώπων της Σκύδρας είναι πολύ ζέστη. Οι στόχοι της ομάδας μου δίνουν κίνητρο για να γίνομαι και εγώ καλύτερος, μέσα από τις συλλογικές επιτυχίες. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ώστε να απολαύσουμε όλοι τους αγώνες και να αγωνιστώ μπροστά στο καταπληκτικό κοινό της Σκύδρας, με το οποίο έχω μία ιδιαίτερη σχέση"

Αdalberto Lazaro Troncoso Torres να έχεις μια χρονιά γεμάτη υγεία, συνέχισε να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό!

Με εκτίμηση,
Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.