Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μάκης Ρόμπης : Δίκαια η νίκη του Αερωπού Έδεσσας ManDynamic επί του Ζαφειράκη Νάουσας



Σε αθλητική εκπομπή ραδιοφώνου Βορείου Ελλάδος παραχώρησε συνέντευξη ο άνθρωπος που έχει συνδυάσει το όνομά του εδώ και 14 συνεχόμενα έτη, 10 ως έφορος και 2 ως Πρόεδρος, καθώς και 2 ως εξωδιοικητικός παράγοντας της ομάδας της Έδεσσας.

1). Πώς είδατε το παιχνίδι;
Ήταν ένα ματς που είχε πολλές ιδιαιτερότητες διότι 6 παίκτες του Ζαφειράκη καθώς και ο προπονητής, είχαν συμβάλλει στη μεγάλη πορεία του Αερωπού όταν η ομάδα τερμάτισε στην 3η θέση στο Ελληνικό πρωτάθλημα της Α` 1 Εθνικής κατηγορίας του Χάντμπολ.
Ο Αερωπός έχει βαριά φανέλα διότι έξι χρόνια βγαίνει στην Ευρώπη έχοντας 2 συμμετοχές στο final 4 στον θεσμό του κυπέλλου ενώ ο Ζαφειράκης έχει μόλις τη 2η χρονιά που έχει ανέβει στα σαλόνια της Α`1 κατηγορίας.
Η ομάδα του Αερωπού είχε σε μεγάλη μέρα πολλούς παίκτες, ιδίως τον τερματοφύλακα Βέρεμτσουκ, τον πολύ ποιοτικό Κωστακίδη και έναν παίκτη με μεγάλη ψυχή, το Ναουσαίο Σταύρο Μαυροδουλάκη. Στην ομάδα της Νάουσας το μεγάλο ατού και περισσότερο ποιοτικό παίκτη, ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος ερχόταν από τραυματισμό ενώ ο Διογένης Αποστολίδης μαζί με τον Πέτρο Βαφείδη προσπάθησαν φιλότιμα, καθώς και οι δύο τερματοφύλακες, ο Αθανασίου και ο Μπουμπουλέγκας, αλλά δεν έφτασε για να «χτυπήσουν» τον Αερωπό που πιστεύω ότι κέρδισε δίκαια και αν δεν κάναμε βεβιασμένα λάθη στο τέλος θα κερδίζαμε με μεγαλύτερη διαφορά.
 
Ο φίλαθλος κόσμος συμπαραστέκετε στην ομάδα;
Εδώ και 14 χρόνια που είμαι στο γήπεδο, ο φίλαθλος κόσμος συμπαραστέκετε πολύ στον Αερωπό και τους έχω ευχαριστήσει πολλές φορές δημοσίως. Στο παιχνίδι με τη Νάουσα χάρηκα πάρα πολύ που είδα επιτέλους γεμάτο το γήπεδο μετά από τον ιό του Κορωνοϊού, και οι φίλαθλοι ήταν σε κόσμια πάντα και αθλητικά πλαίσια.
Εμένα προσωπικά μου αρέσει τα γήπεδα να είναι πάντα γεμάτα, να προβάλλεται το άθλημα και να έχει παλμό η κερκίδα.
Έχω ζήσει πολλά ντέρμπι στην Έδεσσα, ιδίως με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και με Δούτκα, όπου να μην χωράει να πέσει καρφίτσα και με φιλάθλους και από τις δύο ομάδες.
Στην περίοδο του Κορωνοϊού κάποιος παράγοντας αντίπαλης ομάδας είπε στον παρατηρητή ότι είχαμε 3 άτομα παραπάνω, αντί για 35 είχαμε 38.
 
Πώς είδατε τη διαιτησία του αγώνα;
Ήταν άριστη. Έπαιξε 50-50. Δεν έκρινε φυσικά το παιχνίδι. Τα τελευταία 2 χρόνια παρατηρώ πολύ εύκολα παίκτες να πέφτουν κάνοντας θέατρο για να κερδίσουν είτε αμυντικό είτε επιθετικό φάουλ και οι διαιτητές πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και αυστηροί. Τέοια παρόμοια φάση έγινε στον παίκτη του Αερωπού Μαυροδουλάκη και στον παίκτη του Ζαφειράκη Λόλα όπου έπεσε στο έδαφος και ήμουν στο 1 μέτρο και το είδα από την κερκίδα, σπαράζοντας κάνοντας θέατρο και χρεώθηκε ο παίκτης της Έδεσσας με 2λεπτη.
Εγώ προσωπικά αν τον είχα αθλητή, στο τέλος του αγώνα θα του έβαζα τις φωνές και θα του επέβαλλα πρόστιμο για τέτοια συμπεριφορά. Είναι η μόνη φάση που οι διαιτητές έκαναν λάθος.
Θα σας αναφέρω χαρακτηριστικά ένα παιχνίδι πριν 7 χρόνια όταν ο Αρχηγός του Αερωπού Παναγιώτης Τζουβάρας, στη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ έπαιζε με σκισμένο το φρύδι στα τελευταία 10 λεπτά. Είχε δεχτεί αντικείμενο από την κερκίδα. Παρόλα αυτά ο παίκτης προς τιμήν του συνέχισε μέχρι το τέλος του αγώνα παρότι θα μπορούσαν οι διαιτητές να το διακόψουν.
Για του λόγου το αληθές έχω κρατήσει και φωτογραφία μετά το τέλος αυτού του αγώνα, την οποία την έχω φυλάξει.
 
Θα σας ξαναδούμε στη φυσική σας θέση;
Πολλά χρόνια συνεχόμενα στους αγωνιστικούς χώρους, με γνωρίζει σχεδόν όλη η Χαντμπολική Ελλάδα και οι αθλητές. Μου έχουν πει πολλοί φίλοι και αθλητές για ποιον λόγο έχω φύγει και τους απαντάω χαριτολογώντας ότι έχω συμπληρώσει τόσες αποστολές που αν καθόμουν λίγο παραπάνω θα έπαιρνα σύνταξη.
Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα στην ομάδα. Έχω πάρει πολλές χαρές και λύπες. Μπορεί να μην είμαι συνοδός αλλά στο οικονομικό κομμάτι συνεισφέρω με τους τόσους χορηγούς που είμαι σε επικοινωνία και γνωρίζω προσωπικά, έτσι θα συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα.
Σας ευχαριστώ θερμά που βοηθάτε και αναδεικνύεται το άθλημα!



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.