5.10.22

Πρωτιές για τον Όμιλο Φίλων Μοτοσυκλέτας Γιαννιτσών στον 1ο Αγώνα πανελλήνιου κυπέλου enduro στην Άμφισσα (φωτο)


Σημαντικές διακρίσεις για τον Όμιλο Φίλων Μοτοσυκλέτας Γιαννιτσών (Ο.Φ.Μ.Γ.) στην Άμφισσα, στον τον αγώνα του Κυπέλλου ΕΛΛΑΔΟΣ ENDURO, με τον Κώστα Σαπαντζή να κερδίζει την κατηγορία C2 και τη Γενική και τον Στράτο Καλινδέρη να καταλήγει 1oς στην κατηγορία CS (Senior).

Ο Κώστας Σαπαντζής αναφέρει χαρακτηριστικά στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:
"Γυρίζοντας με 1η θέση κατηγορίας C2 και 1η γενικής και έχοντας μαζί μου τον φίλο και συναθλητή Stratos Kalinderis με 1η θέση στην CS, τα συναισθήματα μόνο θετικά μπορεί να είναι. Ευχαριστώ πολύ τον Kostas Tompazis για την προετοιμασία της μοτοσυκλέτας μου, τον mxexpert.gr Giannis Thimiopoulos για το service πριν από τις ειδικές, τον Vogias Giwths και τον Γιώργος Παναγιώτου για την βοήθεια την ημέρα του αγώνα, τον Xrhstos Mxhouse για τις αναρτήσεις της μοτοσυκλέτας μου, τον Στέλιο Τριανταφυλλίδη και την mxland.gr για ένδυση και ανταλλακτικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς και περισσότερο από όλους τον έναν και μοναδικό Πρόεδρο του Ομίλου Φίλων Μοτοσυκλέτας Γιαννιτσών (Ο.Φ.Μ.Γ.) που τυχαίνει να είναι Πατέρας μου (Θεόδωρος Σαπαντζής) και είναι πάντα δίπλα μου τα 10 χρόνια που ασχολούμαι αγωνιστικά με την μοτοσυκλέτα, που είναι πάντα εκεί σε προπονήσεις, αγώνες, χτυπήματα, απονομές και όπου αλλού τον χρειάζομαι. Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω την γυναίκα μου Λίνα Κελεσίδου και τα παιδιά μου που μου δίνουν δύναμη και πίστη για να κάνω αυτά που αγαπάω και ανέχονται τις ώρες απουσίας μου. Επίσης όλους τους συναθλητές μου για τις όμορφες αναμετρήσεις και όλους όσους εργάζονται πίσω από κάθε αγώνα γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε το άθλημα που μας κάνει χαρούμενους. Ραντεβού στον επόμενο αγώνα στην Σκύδρα 16/10/2022."











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.