Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα 2022 στην Πέλλα (βίντεο)



Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα ήταν η χθεσινή (16 Οκτωβρίου 2022), με εορτασμό σε πολλές περιοχές της Μακεδονίας, αλλά και στην κεντρική πλατεία της Πέλλας με διοργανωτή τον Μορφωτικό Περιβαλλοντικό Όμιλο Πέλλας "Η Αρχαία Πέλλα".
Κατά την διάρκεια της καθιερωμένης ετήσιας εορταστικής εκδήλωσης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση, πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί παράγοντες, αλλά και εκπρόσωποι των τοπικών συλλόγων όπως και εκπαιδευτικοί τόσο του Γυμνασίου, όσο και του Δημοτικού Σχολείου, κατέθεσαν στεφάνια στο μνημείο μακεδονομάχου Παπαδόπουλου.
Μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και κατέθεσαν στεφάνι: Ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, οι βουλευτές Γιώργος Καρασμάνης, Διονύσης Σταμενίτης, Λάκης Βασιλειάδης και Θεοδώρα Τζάκρη, ο αντιδήμαρχος Πέλλας Νίκος Σαμόπουλος, ο πρόεδρος της κοινότητας Πέλλας Βαγγέλης Τσακπινάκης, το Δ.Σ. και μέλη του  Μορφωτικού Περιβαλλοντικού Ομίλου Πέλλας "Η Αρχαία Πέλλα", εκπρόσωποι φορέων κ.α.

Το βίντεο από την ιστοσελίδα a-pella.gr:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.