Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας για τους εργαζόμενους σε φορείς Υγείας την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου



Σε κήρυξη στάσης εργασίας για τους εργαζόμενους σε φορείς Υγείας προχώρησε η ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου, ημέρα Πανελλαδικής Κινητοποίησης της ΠΟΕΔΗΝ, με συγκέντρωση στην Πλατεία Μαβίλης 8:30πμ και πορεία προς το Υπουργείο Υγείας.

Η ΠΟΕΔΗΝ αποφάσισε και στάση εργασίας για την Αττική 8.00 – 15.00, αλλά και 24ωρη απεργία για την περιφέρεια.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στη συνεδρίασή της στις 13/10/2022, ύστερα από το αίτημα της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής των «Ειδικών Προγραμμάτων 4.000 & 1.135 εργαζομένων στον τομέα της Υγείας» του ΟΑΕΔ (ΔΥΠΑ), αποφάσισε να κηρύξει στάση εργασίας την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022, από τις 08:00 έως τις 15:00 για τους εργαζόμενους σε φορείς Υγείας (ΕΟΦ, ΕΟΠΥΥ, ΚΕΘΕΑ, ΟΚΑΝΑ, ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ, Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας και τις Κεντρικές Υπηρεσίες των 7 Υγειονομικών Περιφερειών), προκειμένου να διευκολυνθούν να συμμετέχουν στην Πανυγειονομική απεργιακή κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ, στις 20/10/2022».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.