Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην εισαγγελία η χήρα του Γ. Τράγκα για τα 30 αδήλωτα εκατομμύρια - Ενστάσεις και για άλλα συγγενικά πρόσωπα



Στην εισαγγελία θα κληθεί η Μαρία Καρρά σύζυγος του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, για το Πόθεν Έσχες της. Η κα Καρρά, σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε...ξεχάσει να δηλώσει στα Πόθεν Έσχες της εισοδήματα αξίας 30 εκατομμυρίων ευρώ και αυτό γιατί δεν είχε καταθέσει καμία δήλωση περιουσιακής κατάστασης για 5 έτη.
Ο Πάρις Κουρτζίδης, πρόεδρος του Πολιτικού Συνασπισμού ΕΛΑ, που ιδρύθηκε από τον Γιώργο Τράγκα, δήλωσε στο OPEN και στην εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία» πως ο δημοσιογράφος του είχε αποκαλύψει πως διαθέτει 78 εκατομμύρια.
Ο ίδιος σημείωσε ότι είναι σημαντικό να διευκρινιστεί, αν το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ είναι σε μετρητά και εξέφρασε αμφιβολίες, για το αν η κα Καρρά ήταν το μόνο συγγενικό πρόσωπο του δημοσιογράφου, που γνώριζε για τις οικονομικές του δραστηριότητες.
«Αυτά τα 30 εκατομμύρια έρχονται επιπλέον στα 23 εκατομμύρια του Γιώργο Τράγκα και κατά πάσα πιθανότατα θα είναι και μετρητά. Δεν ξέρω αν έχουν εντοπίσει τις offshore και τις σχέσεις που μπορεί να έχουν αυτές με τον Γιώργο Τράγκα. Υπάρχουν ενστάσεις για το αν ήταν η κυρία Καρρά το μόνο συγγενικό πρόσωπο που γνώριζε», τόνισε ο Πάρις Κουρτζίδης και διευκρίνισε ότι δεν έχει κληθεί να καταθέσει για την υπόθεση. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Και παρακαλούσαν να βγούμε από το ευρώ! Αυτοί με τα μαύρα στο εξωτερικό και χωρίς καταθέσεις στην Ελλάδα!!! Κοντοχωριανη μην στεναχωριέσαι θα σου μείνουν κάνα 10αρια εκατομμύρια και κάνα 3- 4 βιλαρες όσα και να σου πάρουν αλλά τόσα έχει το βαρέλι που με το τίμιο ιδρώτα αποταμίευσε ο συγχωρεμένος ,ζωή σε λόγου μάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.