Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι Γερμανοί.... πτωχεύουν! Λουκέτο σε 760 επιχειρήσεις - Φόβοι για ετήσια αύξηση κατά 40% τον ΝοέμβριοΤην συνεχή αύξηση του αριθμού τους επόμενους μήνες ανακοίνωσε τη Δευτέρα το Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών

Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις στην Γερμανία απειλούνται με πτώχευση λόγω της εξασθένησης της οικονομίας και του αυξημένου κόστους, καθώς σύμφωνα με ανάλυση του Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών του Leibniz Halle (IWH), ο αριθμός των πτωχεύσεων επιχειρήσεων και εταιρειών τον Σεπτέμβριο ήταν κατά 34% μεγαλύτερος από τον αριθμό του προηγούμενου έτους.

Περίπου 760 εταιρείες επλήγησαν.

Μόλις τον Αύγουστο η πρόβλεψη του Ινστιτούτου περιλάμβανε αύξηση των πτωχεύσεων μόνο 25% για τον Σεπτέμβριο σε σύγκριση με το 2021. Οι ειδικοί έχουν προειδοποιήσει εδώ και καιρό για ένα κύμα πτωχέσευων.

Την συνεχή αύξηση του αριθμού τους επόμενους μήνες ανακοίνωσε τη Δευτέρα το Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών.

Μάλιστα, οι τιμές του προηγούμενου έτους θα μπορούσαν να ξεπεραστούν ακόμη και κατά 40% τον Νοέμβριο.

Οι ερευνητές το αποδίδουν όχι μόνο στην σοβαρή επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης, αλλά και στην αύξηση του κόστους για την ενέργεια, τους μισθούς κ.α.

bankingnews.grShare on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.