Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εδεσσαϊκός - Ίκαροι Γιαννιτσών 79-49



Με το αριστερό ξεκίνησε της υποχρεώσεις της η ομάδα των Ικάρων στην Πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος για την σεζόν 2022-2023 της Α εκασκεμ καθώς έχασε μέσα στην Έδεσσα από τον τοπικό Εδεσσαϊκό με 71-49. 

Το Πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με της δύο ομάδες να έχουν ξεκινήσει δυναμικά, με καλά τρεξίματα εκατέρωθεν με την ομάδα του Εδεσσαϊκού να βρίσκεται μπροστά στο σκορ στην λήξη της περιόδου (18-13).

Έναρξη δεύτερης περιόδου και η Ομάδα από την Έδεσσα "μπαίνει" ποιο συγκεντρωμένη στο παιχνίδι και με στοχευμένες επιλογές στην επίθεση και με αποτελεσματική άμυνα καταφέρνει να πάρει διάφορα ασφάλειας στο ημίχρονο (41-19). 

Έναρξη τρίτης περιόδου με την ομάδα από τα Γιαννιτσά να προσπαθεί να βγάλει αντίδραση και να μειώσει το σκορ(54-39). Διαδικαστικο χαρακτήρα είχε η τέταρτη και τελευταία περίοδος του αγώνα καθώς οι Ίκαροι "έμειναν" από δυνάμεις καθώς ο Εδεσσαϊκός βρήκε λύσεις σε άμυνα και επίθεση φτάνοντας στην νίκη με τελικό σκορ 79-49.  

Επόμενο ματς με τον ΑΟΚ ΓΟΥΜΈΝΙΣΣΑΣ(15/10) στο κλειστό γυμναστήριο " Έλλη Μυστακίδη" στα Γιαννιτσά στις 18:00.

ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ GRAMMAFARM(Παπαδόπουλος -Γκοτσης): Μουχτάρης 4, Νταμτσιοπουλος, Ελευθεριάδης  7, Μπογδάνης, Καραζεεβ 2,  Ρεμπελος 10(1), Λαγός 19(4),  Δημακας, Παππαδοτης, Πολυχρονιδης  2, Σταμπουλτζης 3(1), Στανιτσιδης 2

Ίκαροι Γιαννιτσών



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Καλα ρε παιδια , γραφετε για ενα αγωνα, φτανετε στις συνθεσεις των ομαδων , και η συνθεση του Εδεσσαικου που ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλησπέρα. Το άρθρο είναι από την ομάδα των Ικάρων και δημοσιεύτηκε όπως εστάλη

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα. Το παραπάνω άρθρο βασίζεται στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η ομάδα των Ικάρων Γιαννιτσών. Όσον αφορά την ομάδα του Εδεσσαϊκού, ορίστε οι σύνθεση και οι πόντοι για το παιχνίδι. ΈΔΕΣΣΑΪΚΌΣ ΒC (Βάτσης) Τσάμης 6 ,Πέτκος 11(1) Κληντσάρης 13 ,Κατσάρας 10, Συμεωνίδης 15(3) Σταυρόπουλος 17(3) Ατσάς 2, Τυρπάνης 2, Πασχαλίδης 3 , Παπαδόπουλος,Παπαβραάμ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.