Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Για μια χούφτα άσφαλτο - Σε τραγική κατάσταση ο δρόμος Αριδαίας προς το εκκλησάκι Αγίας Παρασκευής



Μια από τις πιο αγαπημένες διαδρομές περιπατητών, οχημάτων-δίκυκλων είναι η δρόμος από την πόλη της Αριδαίας προς το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στη Δωροθέα. Ο κάθε περαστικός ακόμα και ο πιο βιαστικός δεν ξεχνά να σταματήσει στο πανέμορφο εκκλησάκι και να ανάψει ένα κερί. 

Όμως η διαδρομή, λίγες εκατοντάδες μέτρα από την πόλη της Αριδαίας, θα του μείνει αξέχαστη, αφού χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί ο δρόμος είναι γεμάτος λακκούβες με ξηλωμένη την άσφαλτο σε πολλά σημεία και βέβαια πολύ στενός. 

Τι και αν έχουν γίνει επανειλημμένα ρεπορτάζ από ΜΜΕ για την κάκιστη κατάσταση του οδοστρώματος, οι αρμόδιες αρχές δεν δίνουν λύση στο πρόβλημα για το οποίο κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος. Ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά που αναδεικνύεται και η επόμενη δημοσίευση να αφορά τη νέα ασφαλτόστρωση του δρόμου. 







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Εδώ η Αριδαία μέσα στα στενά και στους κεντρικούς έχει τα μαύρα της τα χάλια,και θα μας πειράξει το δρομάκι για την Αγ Παρασκευή???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να γίνει αποκατάσταση. Αλλά ποιος θα πάρει το πολιτικό κόστος και για περισσότερη διαπλάτυνση μια και κάποιοι έκαναν χωράφι τον δρόμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα λέει ο τίτλος για μια χούφτα ασφαλτο !!! Από τις πολλές χούφτες έγινε έτσι, όλα δουλειές του ποδαριού μια χούφτα εδώ μια εκεί, άρπα κόλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.