Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Η εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ με τον Παύλο Γερουλάνο (φωτό και βίντεο)



Για την "συνεισφορά του ΠΑΣΟΚ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση" μίλησε σε εκδήλωση την Τετάρτη, στις 6.30 το απόγευμα, στα Γιαννιτσά, ο πρώην υπουργός Παύλος Γερουλάνος.
Το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της Νομαρχιακής Επιτροπής Πέλλας και μίλησε στην αίθουσα συνεδριάσεων και εκδηλώσεων του Δημοτικού συμβουλίου Πέλλας στο Δημαρχείο στα Γιαννιτσά, πλαισιωμένος από τον Γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Πέλλας, Παντελή Μάρκου και τον Γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης του Δήμου Πέλλας, Γιώργο Γιαντζή.
Στην πολιτική εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν: Ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Ανεστάκης, οι πρώην δήμαρχοι Γιαννιτσών Νίκος Παπανικολάου, Πέλλας Γιώργος Ρέμελης και Απόστολος Τσαλταφερίδης, Μ. Αλεξάνδρου Γιώργος Στογιαννίδης και Κύρρου Γαβριήλ Τεκτερίδης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πέλλας Ζαχαρίας Σπαθόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Βουτσάς και Αθανάσιος Επιτροπάκης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Πέλλας Στάθης Καστερίδης, δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.