Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το Δημοτικό Σχολείο Νέας Πέλλας και Παραλίμνης, στη μνήμη του Γιώργου Τσιμπίνη…



Το Δημοτικό Σχολείο Νέας Πέλλας και Παραλίμνης μέσα από το μάθημα της Φυσικής  Αγωγής  και την υλοποίηση  προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων: 
«Η συμμετοχή  του Δημοτικού Σχολείου Νέας Πέλλας και Παραλίμνης  στην διαθεματική παρουσίαση  Καλών Πρακτικών προγραμμάτων ΙΕΠ ενισχύοντας τον Φυσικό/Σωματικό εγγραμματισμό-7η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΔΟΤΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ,ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ» συμμετέχει ενεργά στο κοινωνικό/πολιτιστικό μέρος στον αγώνα  μνήμης  του βετεράνου άσου της ΑΕΛάρισας, Γιώργου Τσιμπίνη την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 στις 3:30 μ.μ στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών.

Ο Γιώργος  Τσιμπίνης αγωνίστηκε με τα χρώματα της ΑΕΛ από το 1989-1996 και ήταν ένας αδαμάντινος χαρακτήρας και σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Ήταν  καθηγητής Φυσικής Αγωγής, είχε πλούσιο έργο στα τμήματα υποδομής της Αναγέννησης Γιαννιτσών, με σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής με τα χρώματα της Αναγέννησης Γιαννιτσών και κορυφαία ποδοσφαιρική στιγμή του, την μεταγραφή του στην ΑΕΛ.

Οι μαθητές των Δημοτικών σχολείων Νέας Πέλλας και Παραλίμνης με τον υπεύθυνο προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων, Μπαλάσκα Χρήστο δημιουργούν το μήνυμα :
«Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ».

Την ημέρα του αγώνα μνήμης οργανώνουν παράλληλη κοινωνική δραστηριότητα με 
τις  Εγγραφές εθελοντών δοτών μυελού των οστών αποστέλλοντας την αίτηση και 
τα δείγματα στον Σύλλογο Όραμα Ελπίδας.

Βρίσκουν  την ευκαιρία οι μαθήτριες-ές  εντός και εκτός σχολείου  να επαναλαμβάνουν ΜΗΝΥΜΑΤΑ  ανθρωπιάς , προσφοράς και αλληλεγγύης σε μαθητές, γονείς, συγγενείς και φίλους, προβάλλοντας τις ΑΞΙΕΣ της Άθλησης ως μέσω προάσπισης για την ΥΓΕΙΑ ,ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ  ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ και την Ποιότητα της Ζωής.

Στο περιβάλλον του Σχολείου χρησιμοποιούν  το παιχνίδι και την άσκηση ως αθλητικό , κοινωνικό και πολιτιστικό γεγονός.
Προβάλλουν   τις Αθλητικές/ Ολυμπιακές Αξίες ως μέσω προάσπισης για  την υγεία και τον Εθελοντισμό. 

Με εκτίμηση,
Μπαλάσκας Χρήστος-Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής (Δημ.ΣχολείοΝέας Πέλλας, 
Παραλίμνης) | chbalaskas@sch.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.