Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Καράογλου: Συγκλονίζουν τα λόγια του για τον καρκίνο του μαστού – «Φοβάμαι πάρα πολύ»



Συγκλόνισε ο Θεόδωρος Καράογλου, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ και πρώην υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, για την περιπέτειά του με τον καρκίνο, μιλώντας στην εκδήλωση του «Άλματος Ζωής» στη νέα παραλία.

Ο κ. Καράογλου περιέγραψε την περιπέτειά του από τη διάγνωση του καρκίνου του μαστού έως την εγχείρηση που έκανε.

«Ήταν 23 Αυγούστου όταν η γυναίκα μου ανακάλυψε ότι η δεξιά θηλή του στήθους μου πάει προς τα μέσα και μου είπε ότι αυτό είναι περίεργο και ύποπτο. Περιττό να σας πω ότι δόθηκε ένας καβγάς γιατί δεν πίστευα ότι ο καρκίνος του μαστού είναι κάτι που αφορά σε εμάς τους άνδρες. Παρόλα αυτά πήγαμε στον γιατρό και από τις εξετάσεις προέκυψε ότι είναι καρκίνος του μαστού. 14 Σεπτεμβρίου, ανήμερα του Σταυρού έκανα την εγχείρηση στο δεξί στήθος και βγήκε ο καρκίνος».Τόνισε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria.gr, ότι πήρε την απόφαση να μιλήσει δημόσια σε μια προσπάθεια να γίνει γνωστό ότι ο καρκίνος του μαστού αφορά και στους άνδρες και ότι η πρόληψη σώζει ζωές.

Ο κ. Καράογλου λύγισε όταν αναφέρθηκε στον φόβο του καρκίνου: «Φοβάμαι πάρα πολύ, φοβάμαι αλλά παίρνω δύναμη από την γυναίκα μου και τα παιδιά μου και πιστεύω ότι θα το ξεπεράσω».

Να σημειωθεί ότι στην εξέδρα της εκδήλωσης μίλησαν και 9 γυναίκες που πάλεψαν και νίκησαν τον καρκίνο στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ζωής αλλά και τη σπουδαιότητα της πρόληψης.

Δείτε το βίντεο:



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.