Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πιερία: Γερμανός και Σύριος μετέφεραν παράνομα αλλοδαπούς



Συνελήφθησαν προχθές (27 Οκτωβρίου 2022) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, δύο αλλοδαποί, ένας 58χρονος Γερμανός και ένας 26χρονος Σύριος ως οδηγός και συνοδηγός, αντίστοιχα, καθώς, σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματός τους, διαπιστώθηκε να μεταφέρουν τέσσερις Σύριους, από τους οποίους δύο ανήλικοι, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής. 
Στην κατοχή των δύο ενήλικων αλλοδαπών που μετέφεραν στο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πλαστές κάρτες αιτούντων άσυλο που προμηθεύτηκαν από τον ένα συλληφθέντα. Επίσης, κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν, όπως και χρηματικό ποσό 2.910 ευρώ και τέσσερα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.