Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήρια επιστολή του ΕΠΑΛ Σκύδρας προς το Νοσοκομείο Έδεσσας



Ευχαριστήρια επιστολή του ΕΠΑΛ Σκύδρας προς το Νοσοκομείο Έδεσσας:

"Η Διευθύντρια του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου - Λυκείου Σκύδρας κα. Παπαδοπούλου Θωμαή και ο Σύλλογος Διδασκόντων εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας κ. Δόντσο Χρήστο και τη Διευθύνουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν.Ε. κα. Χρήστου Μαρία για τη διάθεση του Προϊστάμενου του Covid’ 19 κ. Μαλλιωτάτη Ευστρατίου στη σχολική μονάδα του ΕΝΕΕΓΥΛ Σκύδρας την επιτυχή υλοποίηση της επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών του ΕΝΕΕΓΥΛ Σκύδρας με θέμα «Πρώτες Βοήθειες στα Σχολεία» (30/09/2022). 
Θερμά συγχαρητήρια και στον κ. Μαλλιωτάτη Ευστράτιο ο οποίος με την επιστημονική του κατάρτιση, τη μεταδοτικότητα, τις γνώσεις, την ευαισθησία και την αγάπη για τον άνθρωπο μεταλαμπάδευσε αποτελεσματικά τις γνώσεις του, τόσο σε θεωρητικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο, επιστρατεύοντας συνεργατικές και βιωματικές μεθόδους διδασκαλίας. Οι εκπαιδευτικοί συμμετείχαν ενεργά στο βιωματικό μέρος της επιμόρφωσης, εμπλούτισαν τις γνώσεις τους, και ενδυναμώθηκαν στα θέματα «Πρώτες Βοήθειες στα Σχολεία», στον ιδιαίτερο χώρο της Ειδικής Αγωγής που υπηρετούν. 
Ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση και προσδοκούμε μελλοντικά σε νέες εποικοδομητικές συνεργασίες." 
Η Διευθύντρια του σχολείου 
Θωμαή Παπαδοπούλου








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.