Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εργαστηριακό Κέντρο - ΕΠΑΛ Έδεσσας: ''Χάρισε Δύναμη''Ο Τομέας Υγείας Πρόνοιας Ευεξίας του Εργαστηριακού Κέντρου-ΕΠΑΛ Έδεσσας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Έδεσσας, οργανώνουν εκδήλωση με τίτλο « Χάρισε Δύναμη», την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022, για την δημιουργία περουκών που θα δωριστούν σε άτομα που πάσχουν από καρκίνο και τις έχουν ανάγκη. Συγκεκριμένα καλούν τις γυναίκες να χαρίσουν λίγη από τη δύναμή τους, σε γυναίκες, άνδρες και παιδιά που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο κάνοντας χημειοθεραπεία.

Η εκδήλωση θα γίνει στο Χατζηγιάννειο Πολιτιστικό Κέντρο, στην Έδεσσα από τις 9.00 πμ έως και 12.30 μμ, όπου το Τμήμα της Κομμωτικής του Τομέα θα κουρέψει και θα συλλέξει τα μαλλιά από τους δωρητές.

Μπορούμε όλοι να δώσουμε δύναμη στους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Τα μαλλιά που θα δωριστούν, θα συλλεχθούν και θα αποσταλούν σε κατασκευαστή περουκών και θα διαμοιραστούν σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη.

Η συμβολή σας είναι πολύτιμη και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε .

Διαδικασία Δωρεάς Μαλλιών για το "Χάρισε Δύναμη"

· Κόψτε τα μαλλιά σας

Οι προδιαγραφές για να κόψετε τα μαλλιά σας είναι απλές: Μαλλιά μεγαλύτερα από 20 cm

· Προσκαλέστε τους φίλους σας: Κοινοποιήστε τη δωρεά σας και ενθαρρύνετε τους φίλους σας να πάρουν μέρος στο πρόγραμμα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.