5.10.22

Νέα διαδικτυακή εφαρμογή στο Δήμο Αλμωπίας


Τη νέα διαδικτυακή εφαρμογή του Δήμου Αλμωπίας παρουσίασε ο Αντιδήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Γιάντσης το πρωί της Τετάρτης. 

Μέσα από ένα ειδικό αυτοκόλλητο , το οποίο θα κολληθεί σε πολλά σημεία της Αλμωπίας, οι πολίτες και οι επισκέπτες της Αλμωπίας θα μπορούν να βρίσκουν χρήσιμες πληροφορίες αλλά και ιστορικά στοιχεία που αφορούν την Αλμωπία.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Γιάντση η εφαρμογή θα ενημερώνεται συνεχώς ενώ τόσο  οι ξενοδόχοι όσο και οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης θα έχουν την δυνατότητα να εισαχθούν δωρεάν στην εφαρμογή και να προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.  

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης έδωσε συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν για την δημιουργία της εφαρμογής, καθώς η εφαρμογή θα βοηθήσει πολύ τους πολίτες και τους επισκέπτες της Αλμωπίας μάλιστα τόνισε πως ο Δήμος Αλμωπίας προχωρά στο μέλλον και τη νέα ψηφιακή εποχή.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μέσα από smartphones και tablets 

Επικοινωνία
Δημήτρης Γιάντσης: 6937232380
Ιωσηφίνα Ουργαντζόγλου 6971801935







2 σχόλια:

  1. Βρακί δεν έχει ο κώλος μας
    Λουλοθδια θέλει ο π.....ς μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απόλυτο δίκιο..
    Έχουμε λύσει όλα τα υπόλοιπα και κάναμε ηλεκτρονικό οδηγό επισκέπτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.