Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ένας νεκρός και αγνοούμενοι από καταρρακτώδεις βροχές στην Κρήτη (βίντεο)



Συναγερμός έχει σημάνει στην Κρήτη, καθώς μετά από τον κατακλυσμό που προκάλεσε εκτεταμένες πλημμύρες.
Εκτός από τις τεράστιες υλικές ζημιές που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία, υπάρχουν πληροφορίες πως υπάρχει ένας νεκρός και δύο αγνοούμενοι!
Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο άτυχος άνδρας φαίνεται να εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημά του όταν προσπάθησε να περάσει από πλημμυρισμένο δρόμο. 
Η κακοκαιρία που ξέσπασε στο νησί ήταν πρωτόγνωρη.
Όπως τονίζει η τοπική ιστοσελίδα cretalive μεγάλος όγκος νερού έκλεισε το Lidl στην περιοχή της Αμμουδάρας, ενώ το βάρος των υδάτων έκανε τις γυψοσανίδες να καταρρεύσουν, ευτυχώς χωρίς να υπάρξει τραυματισμός, ωστόσο το κατάστημα διέκοψε τη λειτουργία του.
Αναφορές για σοβαρά προβλήματα υπάρχουν από την περιοχή της Αγίας Πελαγίας του δήμου Μαλεβιζίου, όπου καταστήματα πλημμύρισαν και κόσμος σκαρφάλωσε σε πατάρια και άλλα ψηλά σημεία για να αποφύγει τον αναπάντεχα μεγάλο όγκο του νερού.
Δέντρο έπεσε στην οδό Μ.Καραναστάση, στις Μεσαμπελιές στο Ηράκλειο, με την Πυροσβεστική υπηρεσία να σπεύδει άμεσα.
Μικροπροβλήματα σημειώνονται με την ηλεκτροδότηση, χωρίς ωστόσο, μέχρι στιγμής να αναφέρονται εκτεταμένα ζητήματα.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις του μετεωρολόγου Μανώλη Λέκκα που φιλοξενούνται στο cretalive, χρειάζεται προσοχή ως αργά το μεσημέρι χωρίς πάντως να σημαίνει πως και το απόγευμα δεν θα ναι δύσκολο καθώς αφού ηρεμήσει για λίγο ο καιρός η κακοκαιρία θα επιστρέψει και αργότερα δίνοντας κατά τόπους έντονες βροχοπτώσεις.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.