Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κρήτη: Eντοπίστηκε η σορός της 48χρονης στην Αγία Πελαγία – Στους δύο οι νεκροί από τη φονική νεροποντή



Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της αγνοούμενης από την πρωτοφανή κακοκαιρία στην Αγία Πελαγία Κρήτης, καθώς εντοπίστηκε νεκρή ανοιχτά στον κόλπο και ανασύρθηκε η σορός της. Η άτυχη 48χρονη επέβαινε μαζί με τον 50χρονο που έχασε χθες τη ζωή του στο ίδιο όχημα που παρασύρθηκε από χείμαρρο. 
Το πτώμα της γυναίκας δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί ωστόσο σύμφωνα με την Πυροσβεστική δεν υπάρχει άλλη ειδοποίηση για αγνοούμενο άτομο, ενώ και κατά δήλωση του συζύγου της πρόκειται για εκείνη.
Την είδηση επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος Γ. Αρτοποιός. Συγκεκριμένα όπως δήλωσε στην ΕΡΤ «η σορός εντοπίστηκε στα βράχια σε παρακείμενη παραλία της Αγίας Πελαγίας. Έχει ανασυρθεί, την έχουν περισυλλέξει και θα ακολουθηθεί η διαδικασία της ταυτοποίησης. Είναι στο σημείο οι συγγενείς και οι οικείοι της αγνοούμενης που αναζητάμε».
Υπενθυμίζεται πως η 48χρονη αγνοούμενη, μαζί με τον 50χρονο που έχασε χθες τη ζωή του, επέβαιναν στο ίδιο όχημα που παρασύρθηκε από χείμαρρο.
 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.