Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή ο ''Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών'' (φωτο)



Με πολύ μεγάλη συμμετοχή και κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022, στις 9.00 το πρωί, ο «Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών– 9ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΕΛΛΑΣ/ PELLA HALF MARATHON» στη μνήμη των ηρωικών Γιαννιτσιωτών που εκτελέστηκαν στις 14 Σεπτεμβρίου 1944 από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής. Ο Δρόμος Θυσίας πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Πέλλας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Α.Σ.Α.Ε.Δ., σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας και την Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών.
H εκκίνηση δόθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Πλατανότοπου Γιαννιτσών και η διαδρομή 21.097,5 μ. έχει διεθνή πιστοποίηση από την IAAF / ΑΙΜΣ .

Δρόμος « ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΡΟΝΤΖΟΣ »
Επίσης πραγματοποιήθηκε η Διαδρομή Ελεύθερου Τρεξίματος – Δυναμικού Βάδην μήκους 6.000μ. χωρίς συναγωνισμό, μετά από πρόταση της Ο.Μ.Γ., η οποία καθιερώθηκε ως Δρόμος «ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΡΟΝΤΖΟΣ» .
Η εκκίνηση δόθηκε στις 9.10πμ, αμέσως μετά την εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου, στο Δ.Α.Κ. του Πλατανότοπου. Ο τερματισμός έγινε στον πεζόδρομο Γιαννιτσών.
Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν το μετάλλιο της διοργάνωσης, δίπλωμα συμμετοχής, μπλουζάκι και σακίδιο πλάτης. Κύπελλα δόθηκαν στους πρώτους των κατηγοριών του PELLA HALF MARATHON.

Δρόμος Μαθητών Δημοτικών Σχολείων 1.000μ
Ο Δρόμος μαθητών Δημοτικών Σχολείων 1.000μ, πραγματοποιήθηκε, με μαζική συμμετοχή, για 7η χρονιά. Η εκκίνηση δόθηκε στις 11.30 στην πλατεία ΕΠΟΝ και ο τερματισμός έγινε κάτω από την αψίδα τερματισμού του PELLA HALF MARATHON στον πεζόδρομο Γιαννιτσών.
Στους μαθητές δόθηκε μετάλλιο, δίπλωμα συμμετοχής και μπλουζάκι.

Μια ευχάριστη έκπληξη από τους διοργανωτές του Δρόμου Θυσίας 2022 περίμενε τους δρομείς, τους εθελοντές και όλους όσους παραβρέθηκαν το Σάββατο 1/10 στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, όπου λειτουργούσαν οι γραμματείες του αγώνα, καθώς το μουσικό σχολείο Γιαννιτσών έδωσε μια ιδιαίτερη συναυλία.
Ιδιαίτερο χρώμα επίσης έδωσαν και οι τυμπανιστές της MDS MUSIC ACADEMY και οι μαθητές των μουσικών σχολών – εργαστηρίων των Γιαννιτσών.

Οι τρεις πρώτοι νικητές του Hμιμαραθώνιου 21.097,5μ:  
  • 1  Δημήτριος Γραμμένος (Πολύγυρος) 
  • 2  Αθανάσιος Τσελεπίδης (ΟΜΓ)
  • 3  Κωνσταντίνος Ζηντηρίδης (ΝΟΓ)
Δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα

marthr    



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.