Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΣ Έδεσσας: Προετοιμασία ενόψη αγωνιστικών υποχρεώσεων



Το περασμένο Σαββατοκύριακο αθλητές του Taekwondo του Α. Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ παρευρέθηκαν σε καμπ προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστή Λευκοπηγηής Κοζάνης υπό τη διοργάνωση της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης. 
Στο καμπ συμμετείχαν 220 αθλητές απο 30 διαφορετικά σωματεία της χώρας. Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν αγωνιστική εμπειρία με αθλητές άλλων Συλλόγων, εν όψη του Πανελλήνιου πρωταθλήματος που ακολουθεί αρχές Νοεμβρίου στην Χαλκίδα. 
Από τον Α. Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ συμμετείχαν οι: ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΠΙΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΚΩΣΤΑΝΤΑ ΜΑΡΙΑ, ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ ΘΕΜΗΣ, ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ, ΤΣΙΚΙΡΔΕΚΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑ και ΜΟΥΚΑ ΕΛΕΝΗ με τη συνοδεία της προπονήτριάς τους ΜΠΙΡΟΖΗ ΙΟΡΔΑΝΑΣ. 
Στα πλαίσια της προετοιμασίας ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή  23/10 φιλική συνάντηση στην Κρύα Βρύση ενώ οι προπονήσεις διενεργούνται καθημερινά σε κλίμα ενθουσιασμού από μικρούς κ μεγάλους αθλητές. 
Ευχόμαστε ολόκαρδα καλή αγωνιστική χρόνια ! 








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.