Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προγνωστικά στοιχήματος για Ντερτόνα και Ντινάμο



Γατάκια των προγνωστικών τις καλημέρες μου. Θα σας πάω χαλαρά σήμερα μιας και ήμαστε σε καλό Mood, μετά από την νίκη που έκανε η εθνική μας εχθές το βραδύ στην Ριζούπολη, απέναντι στην Βόρια Ιρλανδία, κάνοντας πόλους να πανηγυρίσουν και ειδικά αυτούς που είχαν εμπιστευτεί τα προγνωστικά μας για το συγκεκριμένο ματς. Μετά από την νηνεμία που είχαμε στο ποδόσφαιρο για δύο ημέρες, πάμε να δούμε πάλι τι θα κρατήσουμε.

Στο Super Cup για την Ιταλία, βλέπουμε να ξεχωρίζει το πολύ καλό ζευγάρι της ημέρας Ντερτόνα και Ντινάμο Σάσαρι. Όλα θα κριθούν από τον μεγάλο τελικό οπού οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν οι οποίες φιλοξενούνται στην Μπρεσία.  Δεν αποκλείεται να έχουμε εκπλήξεις και αυτό το γεγονός του τελικού να δώσει θετικό πρόσημο στον χρόνο που έρχεται κάτι που όλοι περιμένουμε με υπομονή. Επίσης στα φιλικά παιχνίδια που έπαιξαν είδαμε σοβαρές ήττες στην  Μιλάνο και τον Παναθηναικό, ενώ μα άφησαν να παραμιλάμε  με τις θετικές εντυπώσεις από παίκτες όπως ο  Μπέντζιους, που ξεχώρισε αδρά με τα μακρινά εκπληκτικά του σουτ, να είναι αυτά που μπορεί να δώσουν την λύση και να άνοιγμα στις άμυνες του αντιπάλου.  Δεν μπορεί όμως να μας αφήσει αδιάφορους  η απόκτηση του Ονουάκου, που θα ενισχύσει το γόητρο, μιας και ο συγκεκριμένο σέντερ έχει απασχολήσει για τα καλά τα σοβαρά κλάμπ του ευρωπαικού μπάσκετ. Στην συνέχεια με την δεξιότητα τους έρχονται να δώσουν την δική τους συμβολή στο παζλ οι Ρόμπινσον, Ντόου, Τζόουνς. Εννοείται ότι δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τον μεγάλο προπονητή Μπούκι με την εκκεντρική του παρουσία να θέλει πίεση στην μπάλα, ευστοχία από μακριά και τον  έλεγχο στα ριμπαούντ που είναι και το πρώτα πράγματα που θέλει και απαιτεί σε κάθε παιχνίδι.

Η Ντερτόνα μας έκπληξε ευχάριστα με την παρουσία της στα ημιτελικά, κάτι που πολύ δεν περίμεναν σε αυτό το πρωτάθλημα να συμβεί. Με τον βασικό κορμό της να είναι ακέραιος δόθηκε περισσότερο έμφαση στην διάρκεια εφόσον η ευκαιρία του αιφνιδιασμού είχε χαθεί. Παρ’ όλα αυτά προσπαθεί να πιέσει όσο μπορεί με το ενεργητικό της επιθετικά  προσπαθώντας να πιάσει τον ρυθμό που είχε την περσινή χρονιά έχοντας φέρει σε ήττα την Βίρτους σε φιλικό που είχε παίξει . Η Σάσαρι από την άλλη πλευρά προσπαθεί επίμονα να θέλει να  μπει με τυμπανοκρουσίες στην σεζόν, χωρίς να μπορεί να αποκλείσει κανείς ότι μπορεί να βρεθεί στον τελικό του Super Cup αφού κατάφερε να περάσει αλώβητη από τους δίδυμους γίγαντες την Ολίμπια Μιλάνο και Βίρτους Μπολόνια στα  ημιτελικά. Η Ντερτόνα θα πρέπει να αναλογιστεί καλά ότι με δυσκολία θα μπορέσει να «achieve wonders» όπως έκανε σε προηγούμενο επίπεδο.  Βέβαια δεν πρέπει να εφησυχαζόμαστε μιας και γνωρίζουμε ότι με τις δυνατότητες που έχει παρουσιάσει έχει καταφέρει να χτίσει μια πολύ καλή εικόνα που είναι αξιοπρόσεχτοι. 

Για να μην σας κουράσω περισσότερο ήρθε η ώρα θα δώσουμε και εμείς τα προγνωστικά του στοιχήματος, κάνοντας την επιλογή με νίκη της Ντινάμο Σάσαρι στο 1.95.

Ρίξτε και μια ματιά εδώ για περισσότερα νέα: https://prince-bet.net/stoiximatikes-etairies

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.