Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μήνυμα Διευθυντή Π.Ε. Πέλλας για την Παγκόσμια Ημέρα του ΕκπαιδευτικούΑγαπητοί/τές συνάδελφοι/σσες, αγαπητοί/τές συμπολίτες/τισσες

Ο Ρόλος του Εκπαιδευτικού στις μέρες μας είναι πιο σημαντικός από ποτέ καθώς οι εκπαιδευτικοί μας καλούνται να αναλάβουν μέσα σε πρωτόγνωρες κοινωνικές συνθήκες και καταστάσεις κρίσεως το τεράστιο βάρος της ορθής διαπαιδαγώγησης των παιδιών μας, ώστε αυτά να εξελιχθούν σε ολοκληρωμένα άτομα, σε κοινωνικά υγιείς πολίτες. Το Έργο του Εκπαιδευτικού λοιπόν, πρέπει να αναγνωρίζεται, να απολαμβάνει τη στήριξη και την εμπιστοσύνη όλων αλλά και να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του κοινωνικού συνόλου και της σύγχρονης πραγματικότητας.

Σήμερα, 5 Οκτωβρίου 2022 –αλλά και κάθε ημέρα του χρόνου- τιμούμε τους Εκπαιδευτικούς μας και εκφράζουμε την Ευγνωμοσύνη μας και τον Σεβασμό μας σε όλους όσους επιτελούν αυτό το βαθιά ανθρωπιστικό, πολυδιάστατο και ανεκτίμητης αξίας λειτούργημα.

Ο Διευθυντής Π.Ε. Πέλλας
Σάββας ΤαϊλαχίδηςShare on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ο
    Η υπουργός τα γνωρίζει αυτά ή άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.