Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δεύτερη μεταγραφή για τους ''Ατρόμητους''



Το Δ.Σ, ο προπονητής και όλοι οι αθλητές καλωσορίζουν στους Ατρόμητους, τον Τολιόπουλο Κωνσταντίνο. Θεωρείται ίσως η καλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ομίλου, με βάση την εμπειρία και τις μπασκετικές παραστάσεις από τα εθνικά πρωτάθλημα.
Γεννημένος το 1980 και αγωνιζόμενος στις θέσεις του point και shooting guard , θεωρείτε ένας γυρολόγος, με τους Ατρόμητους να είναι το εικοστό σωματείο, στην πλούσια καριέρα του.Εχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων ,σε, Ιωνικό Διαβατών, Ασβεστοχώρι, Καλλικράτεια, Λευκάδα, Κοζάνη, Χαλάστρα, Αστέρα Σίνδου, Άγιο Αθανάσιο, Πρωτέα Κορδελιού, Μακεδονικό Γέφυρας,Μέγα Αλέξανδρο Κρύας Βρύσης, Ικάρους Γιαννιτσών, Αετό Κιλκίς. 
Αυτό όμως που κέντρισε το ενδιαφέρον των Ατρομητων για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, είναι ο αδαμάντιος του χαρακτήρας και το σπάνιο ήθος του, το οποίο συμπίπτει με την νοοτροπία του ομίλου όλα αυτά τα χρόνια.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.