Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα θέματα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΠέλλαςΜε εννέα (9) θέματα στην Ημερήσια Διάταξη συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, στις 19.30, δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1) Εισήγηση της με αριθ. 79//2022 απόφασης της  Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Πέλλας που αφορά τη Σύσταση Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου- Τροποποίηση Ο.Ε.Υ
2) Δωρεάν παραχώρηση κατά χρήση στη ΔΕΥΑ Πέλλας, τμημάτων οικοπέδων που ανήκουν στο Δήμο Πέλλας, για την λειτουργία των υφιστάμενων αντλιοστασίων αποχέτευσης και των οικίσκων αντλιοστασίων στην κοινότητα Κρύας Βρύσης.
3) Επανίδρυση Λαϊκών Αγορών του Δήμου Πέλλας.
4) Ψήφιση κανονισμού λειτουργίας Λαϊκών Αγορών Δήμου Πέλλας.
5) Αναμόρφωση πρ/σμού οικονομικού έτους 2022 του Δήμου Πέλλας.
6) Εκμίσθωση με δημοπρασία δημοτικών αγροτεμαχίων
7) Εκμίσθωση με δημοπρασία δημοτικού ακινήτου (αναψυκτήριου) που βρίσκεται στο  Οικολογικό Πάρκο της Κοινότητας Κρύας Βρύσης.
8) Δωρεάν παραχώρηση χρήσης του κτηρίου του πρώην Νηπιαγωγείου Αραβησσού, στον πολιτιστικό σύλλογο Αραβησσού "Παύλος Μελάς".
9) Δωρεάν παραχώρηση χρήσης δημοτικών γηπέδων σε αθλητικούς συλλόγους.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.