Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα έργα οδικής ασφάλειας, στη Ν. Ζωή και στην ΕΟ Έδεσσας - Φλώρινας επισκέφθηκε ο Ι. ΤζαμτζήςΤις εργασίες για την αποκατάσταση του οδοστρώματος στην Επαρχιακή Οδό Σκύδρας – Αριδαίας, στην περιοχή της Νέας Ζωής, παρακολούθησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, κατά την επίσκεψή του στην περιοχή.

Οι παρεμβάσεις εκτείνονται σε μήκος 1300m και υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού Δικτύου ΠΕ Πέλλας για τα έτη 2020,2021 και 2022», προϋπολογισμού 1.750.000,00.

Στη συνέχεια ο κ. Τζαμτζής μετέβη στην Εθνική Οδό Έδεσσας-Φλώρινας, στην περιοχή του Πασά- τσαϊρ, όπου ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών αντιστήριξης του πρανούς, στο πλαίσιο του έργου "ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΑΝΟΥΣ Ε.Ο.2, ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ "ΨΙΛΗ ΒΡΥΣΗ", προϋπολογισμού 100.000,00.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας δήλωσε ικανοποιημένος για τους ρυθμούς των εργασιών και επανέλαβε τη δέσμευσή του, για βελτίωση των συνθηκών ασφαλείας, στο σύνολο του οδικού δικτύου της Π.Ε. Πέλλας. «Έχουμε ξαναπεί ότι για μας, αποτελεί απαρέγκλιτη προτεραιότητα η ασφάλεια στους δρόμους, στην περιοχή ευθύνης μας. Γιατί ασφαλές οδικό δίκτυο σημαίνει λιγότερα ατυχήματα, ευκολότερη διακίνηση των εμπορευμάτων και προσέλκυση επισκεπτών και τουριστών στην Π.Ε. Πέλλας. Πάνω απ’ όλα όμως, σημαίνει βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών μας, κάθε ηλικίας. Θα συνεχίσουμε, στα όρια των δυνατοτήτων μας, τις βελτιωτικές παρεμβάσεις στους δρόμους, μέχρι να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.