Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόγραμμα Erasmus+: Επίσκεψη εκπαιδευτικών του Εσπερινού ΕΠΑΛ Γιαννιτσών στη Σερβία


Συνεταιρισμοί σχολείων για ετοιμότητα στην ψηφιακή εκπαίδευση


«Ψηφιακή Ετοιμότητα για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση στην Ευρώπη»


Στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ KA2, με κωδικό 2020-1-EL01-KA226-SCH-094685, πέντε εκπαιδευτικοί από το Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Γιαννιτσών, επισκέφθηκαν τη Ρούμα της Σερβίας, και συγκεκριμένα το Τεχνικό Ημερήσιο Λύκειο "Srednja Strucna Skola "Branko Radicevic" από τις 25/09/2022 έως και 01/10/2022.

Στη διάρκεια της εβδομάδας συμμετείχαν σε πλήθος δραστηριοτήτων, που οργάνωσε και υλοποίησε το σχολείο υποδοχής, σχετικά με μεθόδους και τεχνολογίες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, προγραμματισμό με Scratch και Python, συστημάτων Lego Mindstorms καθώς και drone Dji Tello. Εργάστηκαν σε διεθνείς ομάδες με συναδέλφους από Βέλγιο, Ισλανδία, Πορτογαλία και Σερβία για τη δημιουργία σχεδίων μαθήματος εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
Το πρόγραμμα συνεχίζεται με ενδοσχολική επιμόρφωση των υπόλοιπων καθηγητών από τους μετακινούμενους καθηγητές και εφαρμογή των νέων γνώσεων στην τάξη. Η επόμενη κινητικότητα θα υλοποιηθεί στο σχολείο μας τον Ιανουάριο 2023.

Η Διευθύντρια του Εσπερινού ΕΠΑΛ Γιαννιτσών
Καρύπη ΜαρίαShare on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.