Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ίκαροι Γιαννιτσών Grammafarm - ΑΟΚ Γουμένισσας 112-56



Στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα τον Ικαρων αντιμετώπιση την ομάδα της Γουμένισσας με αποτέλεσμα την νίκη της ομάδας των Γιαννιτσών με 112-56. Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας σε θέμα ανταγωνιστικότητας, όμως έδωσε την ευκαιρία στο δίδυμο τον προπονητών των Ικάρων να δώσουν χρόνο σε όλους τους παίχτες της ομάδας παίζοντας καλό μπάσκετ κατά διάστημα. Από την πρώτη περίοδο οι Ίκαροι "μπήκαν" δυνατά στο παιχνίδι με αποτελεσμα να ξεφύγουν νωρίς στο σκορ(31-10). 
Δεύτερη περίοδο και ο Κοουτς Παπαδόπουλος ξεκίνησε να μοιράζει χρόνο σε όλους τους παίχτες χωρίς αυτό να επηρεάσει την αποδοτικότητα της ομάδας (61-28). Τρίτη περίοδος και οι πειραματισμοί των Ικάρων δεν σταματούν ( 89-35). Τεταρτη και τελευταία περίοδος είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα φτάνοντας στην πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την σεζόν 2022-2023. Επόμενο παιχνίδι με στην Αριδαία με τον τοπικό Φ.Ο. Αριδαίας στις 18:00

ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ GRAMMAFARM (Παπαδόπουλος -Γκοτσης): Μπερμπεριδης 4, Στανιτσιδης 4, Μουχτάρης 15(3), Καραχισαριδης, Νταμτσιοπουλος 2, Μπογδάνης 21(1), Ρεμπελος 19(2), Καραζαεβ 8, Λαγός 26(4), Δημακας 3(1), Παπαδοτης 4, Σταμπουλτζης 6(1)

Ίκαροι Γιαννιτσών
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.