Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προβλήματα με το Instagram σε ολόκληρο τον κόσμο – Αναφορές ότι «κλείνουν» λογαριασμοίΠρόβλημα με το Instagram σε ολόκληρο τον κόσμο τις τελευταίες ώρες. Χιλιάδες χρήστες λαμβάνουν ειδοποιήσεις για αναστολή των προφίλ τους.
Μεγάλο πρόβλημα με τους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram αντιμετωπίζουν τις τελευταίες ώρες χιλιάδες χρήστες παγκοσμίως.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, σε πολλούς χρήστες εμφανίζεται η ειδοποίηση ότι ο λογαριασμός τους είναι ύποπτος και αναφέρουν πως τα προφίλ τους έχουν ανασταλεί.

Σύμφωνα με το DownDetector, τα προβλήματα ξεκίνησαν περίπου στις 13:08 (GMT) και επηρεάζουν τους χρήστες παγκοσμίως.
Ενώ ο λόγος της διακοπής δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα, αρκετοί χρήστες αναφέρουν ότι οι λογαριασμοί τους έχουν ανασταλεί.

Άλλοι χρήστες αναφέρουν ότι χάνουν ακολούθους (followers), πιθανώς λόγω αναστολής των χρηστών.

Μέχρι στιγμής, περισσότερα από 4.000 προβλήματα έχουν καταγραφεί στο DownDetector, ενώ περισσότερα από 1.000 έχουν αναφερθεί από χρήστες στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.