Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: O πατέρας σκότωσε τον 41χρονο γιο του στη Μενεμένη



Ταυτοποιήθηκε επίσημα από τη Διεύθυνση  Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ο πατέρας ως ο δολοφόνος του 41χρονου γιου του στη Μενεμένη, μετά τον καβγά που ξέσπασε μεταξύ τους, τα ξημερώματα της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου.

Ο 69χρονος βρέθηκε λιπόθυμος δίπλα στο άψυχο σώμα του 41χρονου, ενώ, αυτή την στιγμή, νοσηλεύεται φρουρούμενος  στην Α’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο διαμέρισμα βρήκαν, κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους στο μπαλκόνι, επιμελώς κρυμμένο ένα σκεπάρνι, μήκους 38 εκατοστών, το οποίο εικάζεται ότι είναι το όπλο του εγκλήματος, ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι το έκρυψε εκεί η μητέρα, όταν αντίκρισε τον σύζυγο και τον γιο της στο πάτωμα και στην συνέχεια ειδοποίησε την Αστυνομία.

Οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης είχαν στραφεί από την πρώτη στιγμή εναντίον του 69χρονου, καθώς δεν διαπιστώθηκε τρίτο πρόσωπο στη σκηνή του εγκλήματος.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ανθρωποκτονία σε βάρος 41χρονου άντρα που έλαβε χώρα απογευματινές ώρες της 26-10-2022 στην περιοχή της Μενεμένης (σχετ. το από 27-10-2022 Δελτίο Τύπου μας).

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο 69χρονος πατέρας του, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία και συνεχίζει να νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο της πόλης.

Πίσω από το άγριο φονικό κρύβεται ένα οικογενειακό δράμα. Πατέρας και γιος είχαν συχνά καβγάδες τον τελευταίο καιρό, η αιτία των οποίων φαίνεται να ήταν η τοξικομανία του δεύτερου, όπως αναφέρουν γείτονες.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.