Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

11η Παραμυθούπολη Δήμου Πέλλας - Γίνε Santa και έλα μαζί μας!



SANTA RUN… της Αλληλεγγύης, του Αδέσποτου, της Ανακύκλωσης, της Ευαισθησίας

Ακολουθούμε τον Άγιο Βασίλη στους δρόμους της πόλης και λέμε Ναι στην αλληλεγγύη, στην αγάπη και στην ευαισθησία…

Όλοι μαζί να αποχαιρετίσουμε ένα δύσκολο έτος και να ευχηθούμε το 2023 οι ευχές να γίνουν πράξεις για Ειρήνη, για σεβασμό στην Ζωή, στον Πλανήτη, και στα θεμελιώδη δικαιώματα.

Οι ακαδημίες στίβου, οι φιλοζωικοί σύλλογοι, το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑ, το τμήμα Ανακύκλωσης του δήμου Πέλλας, νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία, ετοιμαζόμαστε για μία συνάντηση με djs, μουσικές, χορό και εδέσματα, με εκκίνηση στο Δημαρχείο και τερματισμό στον πεζόδρομο Γιαννιτσών όπου θα μας υποδεχτούν αγαπημένες μουσικές μπάντες.

Ο δήμος Πέλλας θα μας δώσει τα σκουφάκια και τα σακίδια για να γίνουμε SANTA συλλέγοντας τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας και τροφές για τα αδέσποτα. Στη γωνιά Ανακύκλωσης φέρνουμε τις παλιές ηλεκτρονικές συσκευές μας και όλα τα είδη που μπορούν να ανακυκλωθούν, ενώ το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑ θα ενημερώνει όλους όσοι θέλουν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Σας θέλουμε όλους μαζί μας την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022, ώρα 5μμ.

Συμμετοχές ατομικά ή σαν φορείς στο τηλ: 2382350850 ή ηλεκτρονικά στο mail: dimos@giannitsa.gr

Γραφείο Τύπου Δήμου Πέλλας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.