Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

1ο ΕΠΑΛ Έδεσσας: Δράση για την υγιεινή διατροφή στην προσχολική ηλικίαΣτις 18/11/22 η Β΄ Τάξη του Τομέα Υγείας Πρόνοιας & Ευεξίας, του 1ο ΕΠΑΛ ΈΔΕΣΣΑΣ, με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Λιόλιου Σ., πραγματοποίησε Εκπαιδευτική Επίσκεψη στο Β΄ Δημοτικό Παιδικό Σταθμό.

Οι μαθητές/τριες ξεναγήθηκαν στον χώρο και είχαν την χαρά να συνομιλήσουν με την Προϊσταμένη Δ/νσης Διοίκησης του ΝΠΔΔ ¨ ΕΥ ΖΗΝ ¨, κ. Γκίνη Α., την Προϊσταμένη του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής, κ. Κουτσιαρή Μ., την Υπεύθυνη του Β΄ Δημοτικού Σταθμού Έδεσσας, κ. Παρίσκου Ε. και τον Διατροφολόγο, κ. Μητσόπουλο Μ.

Η επίσκεψη, επέτρεψε στους μαθητές να επαναπροσδιορίσουν την έννοια της υγιεινής διατροφής και της ανάγκης για σωστές διατροφικές συνήθειες από την νηπιακή και παιδική ηλικία, τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που ακολουθούνται, καθώς και την ανάγκη για παροχή ενός ασφαλές και υγιούς περιβάλλοντος.

Η πρωτοβουλία αυτή που άφησε ικανοποιημένους μαθητές και εμπλεκόμενους, με την επιθυμία για μελλοντική συνεργασία και σε επόμενες σχολικές δράσεις εγκρίθηκε από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Γιώγα Δ., τον οποίον και ευχαριστούμε θερμά.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.