Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο 2ου Γυμνασίου Κρύας Βρύσης προς το Κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Γιαννιτσών



Αξιότιμη κ. Διευθύντρια,

Είναι πασίδηλο και στους κορυφαίους Διεθνείς Χρηματοοικονομικούς Οίκους ότι υπολογίζετε πολύ στην ποιότητα και την αξιοπιστία των επενδυτικών σας προγραμμάτων όπως και γενικώς των παρεχομένων υπηρεσιών.

Διαπνεόμενοι στο δύσκολό μας έργο από υψηλό αίσθημα ευθύνης, ίσως μερικές φορές δεν υπολογίσαμε σωστά το μέγεθος των δυσκολιών που θα αντιμετωπίζαμε ως λειτουργοί της μέσης εκπαίδευσης. Σε μια εποχή πολυποίκιλων και αυξημένων αναγκών και, ελλείψει απαιτούμενων πόρων, υπολογίσαμε βάσιμα στη βοήθεια από μέρους της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και λάβαμε 5 οθόνες προσωπικών υπολογιστών, ένα (1) μεγάλο επαγγελματικό γραφείο, ένα (1) ερμάριο ψηλό, δυο (2) ερμάρια χαμηλά, 2 τροχήλατες συρταριέρες γραφείου, 4 καρέκλες επισκεπτών ώστε η παρεχόμενη εκπαίδευση να υπολογίζεται σε υψηλότερες τιμές από τις ισχύουσες και να αναβαθμίσουμε το ήδη πεπαλαιωμένο εργαστήριο πληροφορικής και τον υφιστάμενο γενικότερα εξοπλισμό.

Είμαστε πλέον πεπεισμένοι ότι εσείς υπολογίζετε σοβαρά τα σχολεία της Ελλάδας και με τη γενναιοδωρία σας, αποδείξατε-για άλλη μια φορά- το αδιάλειπτο ενδιαφέρον σας και για το ζωτικό χώρο της εκπαίδευσης, με την παραπάνω προσφορά στο 2ο Γυμνάσιο Κρύας Βρύσης .

Εκφράζοντας, τέλος, για άλλη μια φορά τις βαθύτερες των ευχαριστιών μας-ιδιαιτέρως στην διευθύντρια του καταστήματος Γιαννιτσών κ. Παπαλαζάρου Αικατερίνη- να είστε βέβαιη πως πολλοί συνάδελφοι καθώς και οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών μας θα υπολογίζουν σοβαρά να στρέψουν τον προσανατολισμό των επενδυτικών τους ενδιαφερόντων προς τη δική σας πολύ μεγάλη πια Εθνική μας Τράπεζα!

Μετά τιμής
Ο Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Κρύας Βρύσης
Δημήτριος Ντίτουρας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Εκτος απο μωρος εισαι και dealer των τραπεζων τωρα; Αυτων των ιδρυματων δηλαδη που βγαζουν στο σφυρι τα σπιτια μας; Οι μισοι μαθητες σου διαβιούν σε κατασχεμενα σπιτια και πληρωνουν νοικι στην τραπεζα 300 € κυριε γλυφτη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.