Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών: Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!Πόση αλήθεια κρύβει ένα όνειρο; Κι αν, αν δεν υπάρχει όνειρο τότε πως φτιάχνεται ένα; Με φίλους; Με μαγικές λέξεις και συνταγές; Ή μήπως βοηθάνε οι μοίρες που από την αρχή της ζωής ορίζουν την τύχη των ανθρώπων; Μήπως η Αγάπη που όλα τα διορθώνει είναι εκείνο το φως που οδηγεί στους πιο καραμελωμένους δρόμους, στις πιο μεγάλες αποφάσεις, στα πιο σπουδαία πράγματα που κάποιος θα κάνει στη ζωή του; (Ελένη Μπετεινάκη, συγγραφέας παιδικών βιβλίων).
Οι εκπαιδευτικοί του 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών με οδηγό την Αγάπη, την Ενσυναίσθηση, την Αλληλεγγύη, το Σεβασμό στη Διαφορετικότητα και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και κυρίως την Πίστη στις ευαισθησίες των συνανθρώπων μας καταφέραμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο του δικού μας Ανδρέα! Ένα ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο άλλαξε τη σχολική καθημερινότητα του μαθητή μας και γέμισε το προσωπάκι του με χαμόγελα και αισιοδοξία!
Πόσο δύσκολο είναι να γίνουν τα όνειρα των ανθρώπων πραγματικότητα; 
Λίγες σταγόνες από τις Θεμελιώδεις Αξίες της Ζωής είναι αρκετές για να αλλάξουν τον κόσμο!
Η Αναπληρώτρια Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών και η μητέρα του Ανδρέα ευχαριστούμε από καρδιάς για την ευγενική  χορηγία τους συμπολίτες μας κ. Μιχαηλίδη Θεόδωρο, Πέλκα Πρόδρομο, Παναγιωτίδη Ιωάννη, Πένογλου Γεώργιο, Δουβαντζή Πέτρο, Παρασκευαΐδη Ιωάννη, την εταιρεία Λυσίτσα- Ιατρικά Είδη και τον κ. Καπουσούζη Αντώνιο καθώς και τους εκπαιδευτικούς του 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών. 
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους συναδέλφους κ. Καραμίγκο Ευριπίδη και Αλμπάνογλου Βασιλική για την ανεύρεση των χορηγών! Ο Θεός και η Ζωή να χαρίζει σε όλους απλόχερα κάθε καλό!

Η Αναπληρώτρια Διευθύντρια του 2ου ΕΠΑΛ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Βλαϊκούδη Σταματία

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.