Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Αγόρασε βερίκοκα αξίας πάνω από 6.000 ευρώ και δεν τα πλήρωσε



Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος άνδρα από τη Λακωνία, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 2 έως 7 Νοεμβρίου 2022, με το πρόσχημα παραγγελίας αγροτικών προϊόντων από χωριό του Δήμου Πέλλας, απέσπασε βερίκοκα συνολικής αξίας 6.294 ευρώ, χωρίς να καταβάλει το αντίτιμο.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Κάποτε πρέπει να μάθουμε. Πρώτα τα λεφτά. Μόνο Ημαθία Πέλλα πουλάνε ανοιχτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ/ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΩΣΑΝΕ , ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΔΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ( ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ) ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΛΕΦΤΑ Η ΤΟΥΣ ΚΟΨΑΝ ΚΙΛΑ Η ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ . ΜΕΤΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλ εσύ θεωρείς ότι είμαστε πίσω από τις άλλες χώρες επδ δίνουμε σε γυρολόγους κ όχι στάνταρ σε κάποιον εμπορα;;;συγνωμμη αλλά σε έχει πάρει ύπνος βαθύς φίλε...

      Διαγραφή
    2. Σίγουρα δεν με πήρε στο σχολείο ο ύπνος πάντως . Και από ότι φαίνεται όχι στην ζωή μιας και όλες οι συνεργασίες μου έχουν βάση και διάρκεια . Είναι η φιλοσοφία που σε κάνει να είσαι πίσω και ο τρόπος σκέψης , αλλά τι να σου εξηγώ, όπως και να έχει η πορεία του κάθε ένα καθορίζει το ποιος είναι , άλλοι από εδώ και εκεί και πιστόλια και άλλη επαγγελματικά και χαΐρι .

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.