Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών - Ίκαροι Γιαννιτσών 61-71



Στο ντέρμπι του Δήμου Πέλλας που προσέλκυσε αρκετό κόσμο στις κερκίδες του ΔΑΚ Ελλη Μυστακιδου, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ οι Ικαροι φιλοξενήθηκαν από τους τυπικά γηπεδούχος, την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών και έφτασαν σε μια αγχωτική νίκη με 61-71. Πρώτη περίοδο και η ομάδα τον Ικάρων μπαίνει "μουδιασμενα" με τον Μέγα να έχει καλύτερο ρυθμο παιχνιδιού και να προηγείται (20-14). Δεύτερη περίοδος, με τον Μέγα Αλέξανδρο να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμο και οι Ίκαροι να δείχνουν ανίκανοι να αντιδράσουν (36-24). Τρίτη περίοδος και η ομάδα τον Ικάρων μπαίνει αποφασισμένη στο παρκέ και να αλλάξει την ροή του αγώνα και τα καταφέρνει παρότι κλείνει την περίοδο μένοντας πίσω στο σκορ(50-49). Τέταρτη και τελευταία περίοδος του αγώνα και οι Ικαροί ανεβάζουν τον ρυθμό τους με τον Μέγα να αντιδρά και να ακολουθεί, κρατώντας όλους του θεατές σε αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό, όπου η εμπειρία και η ψυχραιμία των παιχτών τον Ικάρων έδωσαν την τελική νίκη με 61-71. Επόμενος αγώνας, στο κλειστό γυμναστήριο "Έλλη Μυστακίδη" απέναντι στον Εργοναθλο Πολυκάστρου στις 12/10/22 στις 20:30.

Δήλωση του προπονητή Σαμων Παπαδοπούλου(Ικαροι Γιαννιτσών):Οι φίλαθλοι της πόλης είχαν καιρό να ζήσουν ένα παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες και πιστεύω ότι τόσο η ένταση του παιχνιδιού όσο και η διακύμανση του σκορ, τους αποζημίωσε για την απόφαση να περάσουν το απόγευμά τους στο γήπεδο.
Ότι αφορά στο παιχνίδι, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με υψηλό ρυθμό αλλά μετά τα πρώτα 4 λεπτά η ομάδα του Μέγα έβγαλε μεγαλύτερη ενέργεια, που την οδήγησε σε μια δίκαιη διαφορά στο τέλος του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως μετά από κάποιες αλλαγές στην τακτική μας προσέγγιση το παιχνίδι πήρε άλλη μορφή και νομίζω ότι τελικά δίκαια κατακτήσαμε τη νίκη.
Είναι σαφές ότι οι δύο ομάδες έχουν υψηλή αγωνιστικότητα και σε τέτοιες περιπτώσεις λεπτομέρειες κρίνουν το αποτέλεσμα.
Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την εξαιρετική τους παρουσία στο γήπεδο και εύχομαι στα επόμενα μεταξύ μας ματς να έρθει ακόμα περισσότερος κόσμος να στηρίξει τις προσπάθειές μας.

ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ GRAMMAFARM (Παπαδόπουλος - Γκότσης): Μπερμπερι, Νταμτσιοπουλος, Καραχισαριδης, Μουχτάρης, Ρεμπελος 11(2), Ελευθεριάδης 14, Μπογδάνης 13, Πολυχρονιδης 4, Λαγός 13(2), Παπαδοτης 3, Σταμπουλτζης 11(2),Καραζαεβ 2

Ίκαροι Γιαννιτσών
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.