Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δ. Σταμενίτης: Εγκρίθηκε η αποζημίωση των σπαραγγοπαραγωγών για την ανεμοθύελλα της 8ης Φεβρουαρίου



Σε επικοινωνία με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιο για θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές κ. Τριαντόπουλο ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτη ενημερώθηκε σήμερα ότι εγκρίθηκε από την αρμόδια κυβερνητική επιτροπή η αποζημίωση των σπαραγγοπαραγώγων για τις ζημιές που προκλήθηκαν στην καλλιέργεια σπαραγγιού στην περιοχή της Αλμωπίας από τους ισχυρούς ανέμους της 8ης Φεβρουαρίου.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθούν όλες οι απαιτούμενες τεχνικές ενέργειες και ακολούθως να πραγματοποιηθεί η πληρωμή. Για την εν λόγω εξέλιξη ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος παρακολουθεί το ζήτημα στενά από την πρώτη ημέρα που ανέκυψε, εξέφρασε την ικανοποίηση του τονίζοντας ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να αντιμετωπίζει ουσιαστικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί και να στηρίζει όπου υπάρχει απώλεια εισοδήματος.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.