Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλλαγή προέδρου και παραίτηση μέλους στο ΔΣ του Συλλόγου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας



Επανακατανομή αξιωμάτων έγινε στο Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας, μετά από την πρόταση μομφής που έγινε στην -μέχρι πρότινος- πρόεδρό του, από μέλη του Δ.Σ. 
Πιο συγκεκριμένα, στην έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στα γραφεία του Συλλόγου, στα Γιαννιτσά, συνήλθαν οι εκλεγμένοι σύμβουλοι του Δ.Σ. με αφορμή την πρόταση μομφής προς στην πρόεδρο του Συλλόγου, Ιωάννα Σπύρου. Μετά από σχετική ψηφοφορία των μελών αποφασίστηκε η αντικατάστασή της και η αποχώρησή της από τον Σύλλογο. Η απόφαση της ψηφοφορίας έγινε δεκτή από το υπόλοιπο συμβούλιο και η κα Σπύρου αποχώρησε. Να σημειωθεί ότι από το Δ.Σ. παραιτήθηκε το μέλος Αργύρης Σαμαράς που δήλωσε ότι και αυτός δεν επιθυμεί να συνεχίσει να είναι μέλος του Δ.Σ.
Μετά από την εξέλιξη αυτή αναλαμβάνουν ως τακτικά μέλη στο Δ.Σ. του Συλλόγου οι αναπληρωματικοί Γιαννούλα Μπουλούκου που αποδέχτηκε να αναλάβει την θέση της Αντιπροέδρου και η Αντωνία Συμεωνίδου που αναλαμβάνει Γραμματέας του Συλλόγου. Τα υπόλοιπα μέλη παραμένουν ως έχουν. 
Ύστερα από τα παραπάνω, για την επόμενη διάρκεια της υπολοιπόμενης τριετίας το πενταμελές Δ.Σ. έχει ως εξής:
1. Σελέζνιοβα Νίνα - Πρόεδρος
2. Γιαννούλα Μπουλούκου – Αντιπρόεδρος
3. Θωμαϊδου Μαρίνα – Ταμίας
4. Συμεωνίδου Αντωνία – Γραμματέας
5. Γύτας Χρήστος- Μέλος.

Δ. Μπ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.