Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών στηρίζει τον αγώνα της ΕΝΙ ΠέλλαςΤον αγώνα της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας (Ε.Ν.Ι.Π.) για να αποσυρθεί το κατάπτυστο νομοσχέδιο της κυβέρνησης, που έχει ήδη κατατεθεί στη Βουλή και θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής την Πέμπτη 1 Δεκέμβρη στηρίζει η Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών (μέλος ΟΓΕ) και καλεί τις γυναίκες να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνει την ημέρα ακρόασης των φορέων στη Βουλή, Δευτέρα 28 Νοέμβρη, στις 12:00 το μεσημέρι στην πύλη του Νοσοκομείου Γιαννιτσών και στο συλλαλητήριο την ημέρα κατάθεσης του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής, Πέμπτη 1 Δεκέμβρη, στις 12:00 το μεσημέρι στην πύλη του Νοσοκομείου Γιαννιτσών.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τους γιατρούς και απαιτούμε να αποσυρθεί τώρα το επαίσχυντο νομοσχέδιο για την 2οβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.