Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αυξημένο το ενδιαφέρον της βρετανικής αγοράς για την Κεντρική ΜακεδονίαΑυξημένο είναι το ενδιαφέρον της βρετανικής αγοράς για το τουριστικό προϊόν της Κεντρικής Μακεδονίας, λόγω της πολυμορφίας των υπηρεσιών που παρέχονται στην περιοχή και καλύπτουν όλη τη διάρκεια του χρόνου. Αυτό διαπιστώθηκε, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρο Θάνο, στην διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market - WTM 2022 που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, με συμμετοχή της Περιφέρειας. «Στην έκθεση WTM η Βρετανία έδωσε το σύνθημα για επενδύσεις στο χώρο του τουρισμού στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θάνος.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της Έκθεσης και στο πλαίσιο της προώθησης των συνεργασιών των τουριστικών πρακτόρων και των αεροπορικών εταιρειών με τις ξενοδοχειακές μονάδες των Περιφερειακών Ενοτήτων πραγματοποιήθηκε διευρυμένη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν ο κ. Θάνος, εκπρόσωποι της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Κατερίνης Μαρία Τερζίδου, καθώς και εκπρόσωποι της βρετανικής αεροπορικής εταιρείας Jet2Holidays, όπως ο Senior Executive του Τμήματος Αirports & Tourism Organizations Joe Taylor.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια κοινών προσπαθειών που καταβάλλονται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας για την καθιέρωση της περιοχής της Πιερίας στους προορισμούς της Jet2Holidays, δεδομένου ότι η περιοχή προσφέρεται για όλα τα είδη παραδοσιακού και εναλλακτικού τουρισμού, καθώς ο αρμονικός συνδυασμός της θάλασσας με τους ορεινούς όγκους του Ολύμπου και των Πιερίων καθιστούν την περιοχή μοναδική εμπειρία.

Παράλληλα συζητήθηκε η διεύρυνση της συνεργασίας με στόχο την ένταξη της Θεσσαλονίκης σαν ενδιάμεσο προορισμό για τους τουρίστες που κατευθύνονται στην Χαλκιδική. Κατά τη διάρκεια των προγραμματισμένων συναντήσεων (B2B) με επιλεγμένους τουριστικούς πράκτορες και γραφεία της βρετανικής και της διεθνούς αγοράς παρουσιάστηκαν όλες οι προσφερόμενες θεματικές μορφές τουρισμού της Κεντρικής Μακεδονίας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.