Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βαγγέλης Θωμάς: ''Φωνή βοώντος εν τη ερήμω...'' για τον καθαρισμό ρέματος στα Ξανθόγεια! (φωτο)



Την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί με ακαθάριστο ρέμα στην κοινότητα Ξανθογείων, αναδεικνύει (για δεύτερη φορά) ο δημοτικός σύμβουλος Έδεσσας Βαγγέλης Θωμάς, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:
"Αν και από τον περασμένο Ιανουάριο (δείτε παρακάτω το σχετικό έγγραφο) είχα ζητήσει με επιστολή μου από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Πέλλας τον καθαρισμό ρέματος στον οικισμό των Ξανθογείων της Δημοτικής Ενότητας Βεγορίτιδας του Δήμου Έδεσσας, εν τούτοις η κατάσταση συνεχίζει να παραμένει απαράδεκτη!
Τα υλικά έχουν συσσωρευτεί ακόμη περισσότερο, η μεγάλη ποσότητα χώματος και χόρτων στην κοίτη του ρέματος που βρίσκεται εντός του οικισμού έγινε ακόμη μεγαλύτερη και η... αδιαφορία των αρμοδίων "γιγαντώθηκε"!!!
Απευθύνθηκα φαίνεται σε "ώτα μη ακουόντων..."
Όμως το πρόβλημα από την αδράνειά τους γίνεται όλο και πιο ανησυχητικό, όλο και επικίνδυνο, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος της μη ασφαλούς διέλευσης του νερού από τον οικισμό, εγκυμονώντας πολλαπλούς κινδύνους με ενδεχόμενες απρόβλεπτες καταστάσεις λόγω και των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να σημειωθούν μέσα στον χειμώνα.
ΥΓ: Υπενθυμίζω ότι το εν λόγω ζήτημα έχει αναφερθεί πολλές φορές στο Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας και προσωπικά στον κ. Δήμαρχο για να επιλυθεί. Ωστόσο, η θέση της Δημοτικής Αρχής είναι ότι δεν μπορεί ο Δήμος να παρέμβει καθώς η αρμοδιότητα καθαρισμού των ρεμάτων ανήκει στην Π.Ε Πέλλας."













Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.