Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζουν η Οικονομική Επιτροπή και το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας - Τα θέματα



Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 συνεδριάζουν η Οικονομική Επιτροπή (ώρα 10:00 με τηλεδιάσκεψη) και το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας (ώρα 18:00) για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

Θέματα ημερήσιας διάταξης Οικονομικής Επιτροπής
1 7η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Αλμωπίας – Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος, οικ. έτους 2022

2 Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας δημοτικού (πρώην σχολικού) αγροτεμαχίου της ΤΚ Εξαπλατάνου

3 Έγκριση Σχεδίου Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πέλλας και του Δήμου Αλμωπίας για το Υποέργο «Αρχαιολογικές Έρευνες και Εργασίες» στην Πράξη «Ασφαλτοστρώσεις αγροτικών οδών Δήμου Αλμωπίας για τη βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις

4 Επικύρωση ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΙΙ – ΟΜΑΔΑ Β – Γ ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με Ανοικτή Διαδικασία μέσω ΕΣΗΔΗΣ , για την πράξη «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ, ΟΧΗΜΑΤΩΝ Ή ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ – ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ», συγκεκριμένα για την ΟΜΑΔΑ :Β ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΠΛΟΚΑΜΠΙΝΟΥ (DOUBLE CAB) ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΤΥΠΟΥ PICKUP 4X4 και για την ΟΜΑΔΑ Γ : «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟΥ PICKUP ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΡΟΤΣΑ ΜΙΚΤΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ ΕΩΣ 3,5 ΤΟΝΩΝ 4Χ4 ΜΟΝΗΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ»

5 Έγκριση της με αρ. 43/2022 μελέτης με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ.»

6 Έγκριση ή μη του Πρακτικού Ελέγχου Δικαιολογητικών Κατακύρωσης (Πρακτικό ΙΙ) του ηλεκτρονικού ανοιχτού διαγωνισμού μέσω ΕΣΗΔΗΣ, για την «Προμήθεια εξοπλισμού για τη δημιουργία ή και αναβάθμιση στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού του δήμου Αλμωπίας», με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής. Δια

7 Λήψη απόφασης Α)για έγκριση ή μη της ένστασης της εταιρείας "ΤΟΜΗ Α.Τ.Ε." κατά της με αριθ. 290/2022 απόφασης χορήγησης οριακής προθεσμίας περαίωσης εργασιών και Β)για έγκριση ή μη χορήγησης 5ης παράτασης, για το έργο: "ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΟΥ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΙΣ Τ.Κ. ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ, ΠΡΟΜΑΧΩΝ, ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ, ΑΡΙΔΑΙΑΣ"

8 Λήψη απόφασης για την έγκριση του "Σχεδίου απόφασης διαπίστωσης της επάρκειας ή μη των ληφθέντων επανορθωτικών μέτρων από τον οικονομικό φορέα «ALMOΤΕΚ Ι.Κ.Ε.» προς απόδειξη της αξιοπιστίας του", για αποστολή στη γνωμοδοτική επιτροπή του άρθρου 73 παρ. 9 του Ν. 4412/2016.

9 Έγκριση απόφασης Δημάρχου για ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου – Μερική τροποποίηση της με αριθ. 350/2022 Απόφασης Ο.Ε.

10 Εξέταση αιτήματος Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας έκτακτης χρηματοδότησης από τον Δήμο Αλμωπίας, για την τακτοποίηση των δαπανών θέρμανσης, ηλεκτρισμού και τηλεπικοινωνιών.

11 Εξέταση αιτήματος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας έκτακτης χρηματοδότησης από τον Δήμο Αλμωπίας, για την τακτοποίηση των δαπανών θέρμανσης, ηλεκτρισμού.

Θέματα ημερήσιας διάταξης Δημοτικού Συμβουλίου
1ο 7η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Αλμωπίας – Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος, οικ. έτους 2022

2ο Έγκριση έκθεσης εσόδων-εξόδων Γ’ τριμήνου έτους 2022 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας

3ο Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Αλμωπίας, έτους 2023

4ο Προτάσεις και εισηγήσεις για ίδρυση συγχώνευση, προαγωγή υποβιβασμό και κατάργηση Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων της Διεύθυνσης Π.Ε.Πέλλας για το σχολικό έτος 2023-2024

5ο Μεταβολές σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας για το σχολικό έτος 2023-2024

6ο Εξέταση αιτήματος της Προέδρου Γαρεφείου για παραχώρηση υπόγειας αίθουσας Κοινοτικού Καταστήματος Γαρεφείου για δημιουργία χώρου έκθεσης φωτογραφίας και λαογραφικών κειμηλίων.

7ο Έγκριση της με αριθ. 35/2022 Απόφασης του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Αλμωπίας περί Ρύθμισης ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων των καταναλωτών της Δ.Ε.Υ.Α.Αλμωπίας

8ο Αντικατάσταση μελών του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.