Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα θέματα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΣκύδραςΤο Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας πρόκειται να συνεδριάσει στο Δημαρχείο, την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 κι ώρα 19:00΄, έχοντας στην ημερήσια διάταξη τα παρακάτω δέκα θέματα:

1. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2022 – κάλυψη δαπάνης για αποδοχές προσληφθέντων προσωπικού προγράμματος απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων του ΟΑΕΔ, ηλικίας 55-67 ετών – Αποδοχή επιχορηγήσεων που θα διατεθούν από τον ΟΑΕΔ για την κάλυψη του προγράμματος σε ποσοστό 75% του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους.

2. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2022 για αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 18.194,16 ευρώ από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του ΥΠΕΣ, ύστερα από την ένταξη στην πράξη «Προμήθεια εξοπλισμού διαχείρισης και υπηρεσίες στείρωσης αδέσποτων ζώων συντροφιάς Δήμου Σκύδρας» και αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2022.

3. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2022.

4. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για την έκθεση εκτέλεσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων Γ’ τριμήνου 2022.

5. Έγκριση οικονομικής ενίσχυσης του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» Σκύδρας.

6. Έγκριση πληρωμής οφειλής στο «ΊΔΡΥΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΨΥΧΟΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ» ΟΡΑΜΑ ποσού 3.000 ευρώ για το έτος 2022 και τα επόμενα χρόνια, σύμφωνα με το από 27-3-2012 καταστατικό τους, εξειδίκευση πίστωσης.

7. Έγκριση προμήθειας υγρών καυσίμων και λιπαντικών Δήμου Σκύδρας για το έτος 2023.

8. Μεταβολές σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το σχ.έτος 2023-2024.

9. Μεταβολές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχ.έτος 2023-2024.

10. Έγκριση τροποποίησης Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας Κέντρου Κοινότητας Δήμου Σκύδρας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.