Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία - ''Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι''



Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στις 6.30 το απόγευμα, η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία με τίτλο "Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι", που διοργάνωσαν στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, το ΚΕΔΑΣΥ, τα Ειδικά Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία Έδεσσας και Γιαννιτσών, σε συνεργασία με την ΔΗΚΕΠΑΠ και με την συμμετοχή του 5ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών.
Στην εκδήλωση, κεντρικός ομιλητής ήταν ο Καθηγητής Ψυχολογίας και Μαθησιακών Δυσκολιών Γεώργιος Παυλίδης, με την εισήγηση που είχε ως θέμα: "BULLYING- Σχέση με δυσλεξία & ΔΕΠΥ- ΤΕΣΤ ΠΑΥΛΙΔΗ". 
Χαιρέτισε ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Σάββας Ταϊλαχίδης, ενώ ακολούθησε πρόγραμμα από τη μαθητική χορωδία του 5ου Δημ. Σχολείου και Ειδικού Σχολείου Γιαννιτσών με τραγούδια, ποιήματα και παρουσιάσεις έργων από το ΚΕΔΑΣΥ και Ειδικά σχολεία.










Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.