Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΝΙ Πέλλας: Κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο ενάντια στο νομοσχέδιο για τη δημόσια υγεία


Κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο ενάντια στο νομοσχέδιο για την δημόσια υγεία, που θα γίνει την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, στις 1.30 το μεσημέρι, στην πύλη του νοσοκομείου Γιαννιτσών, απευθύνει σε όλους τους πολίτες, τους φορείς και τα σωματεία η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας (ΕΝΙΠ):

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ-ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ !!
ΠΕΜΠΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 13:30, ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΝΟΣ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !!
Με την συμμετοχή εργαζομένων στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας του νομού, σωματείων και φορέων του νομού, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η προγραμματισμένη κινητοποίηση της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας (Ε.Ν.Ι.Π.) στην πύλη του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, ενάντια στο νομοσχέδιο για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη που βάζει «ταφόπλακα» στη δημόσια φροντίδα υγείας
Μέσα από τις παρεμβάσεις εκπροσώπων σωματείων έγινε κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στο Συλλαλητήριο την Πέμπτη στις 13:30, μέρα ψήφισης του νομοσχεδίου που ισοπεδώνει ότι απέμεινε από την δημόσια υγεία, στην πύλη του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, για να απαιτήσουμε:
- ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ το επαίσχυντο νομοσχέδιο για την δευτεροβάθμια περίθαλψη ! Όχι στα απογευματινά επί πληρωμή χειρουργεία !
- Ενιαίο, καθολικό, αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας-Πρόνοιας με σύγχρονες και υψηλού επιπέδου και υπηρεσίες υγείας για όλο το λαό, με πλήρη και αποκλειστική χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό, με βάση τις ανάγκες λειτουργίας των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας του νομού ! 
- Κατεπείγοντα μέτρα για να προληφθεί η κατάρρευση των τμημάτων των νοσοκομείων Γιαννιτσών και Έδεσσας με μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης για την κάλυψη του συνόλου των κενών οργανικών θέσεων ! Μονιμοποίηση όλων των επικουρικών, συμβασιούχων, χωρίς όρους και προϋποθέσεις ! Άρση των αναστολών εργασίας και άμεση επιστροφή των συναδέλφων στα τμήματα που εργάζονται !
- Ανάπτυξη, ενίσχυση των νοσοκομείων και κέντρων Υγείας του Νομού Πέλλας. Καμιά σκέψη για συγχώνευση ή κατάργηση τμημάτων ή κλινικών των δύο νοσοκομείων του νομού και των κέντρων υγείας !
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΠΕΛΛΑΣ
 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Συμφωνώ Ναι Δωρεάν Υγεία όμως μόνο σε όσους πληρώνουν ΕΦΚΑ Οι υπόλοιποι τη μέρα δεν έχουν και το βράδυ παραγγέλνουν Όλο το καλοκαίρι είναι σε διακοπές και το χειμώνα δεν έχουν Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί κλείνετε τη είσοδο του νοσοκομείου Υπάρχουν ασθενείς που θέλουν να θεραπευτούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΝΟ Ο ΚΑΣΤΕΡΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΠΙΝΑΝ ΚΑΔΕΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.