Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση νομικής πληροφόρησης σε ασφαλιστικά και εργασιακά θέματαΤο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας, σε συνεργασία με το ΙΝΕ/Γ.Σ.Ε.Ε και τον Δήμο Αλμωπίας, πραγματοποίησαν δια ζώσης εκδήλωση νομικής πληροφόρησης σε ασφαλιστικά και εργασιακά θέματα και συγκεκριμένα το εργατικό δίκαιο υπό το πρίσμα του Ν. 4808/21, καθώς και οι Προϋποθέσεις Συνταξιοδότησης και ο Υπολογισμός της Σύνταξης.
Ο χώρος διεξαγωγής ήταν το Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο στην Αριδαία την Τρίτη 22 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 έως 21:00.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο κ. Δημήτριος Γιάντσης και ο κ. Χρήστος Χατζηγιαννίδης Αντιδήμαρχοι Δήμου Αλμωπίας, ο κ. Ευάγγελος Προκοπίδης Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αλμωπίας καθώς και ο κ. Ιωάννης Ανεστάκης Περιφερειακός Σύμβουλος Πέλλας.
Όσοι συμπολίτες μας παρακολούθησαν αυτήν την εκδήλωση την βρήκαν πολύ ενημερωτική και χρήσιμη καθώς πέρα από τα όσα ειπώθηκαν, στο τέλος της εκδήλωσης είχε ο καθένας την ευκαιρία να κάνει τις ερωτήσεις που τον αφορούσανε προσωπικά πάνω στο αντικείμενο και έτσι να λάβει στοχευμένες απαντήσεις σε αυτά που τον απασχολούν.
Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή αυτής της εκδήλωσης.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. πότε ενημερώσανε τον κόσμο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς είδατε αυτή την ανάρτηση και δεν είδατε τίς αναρτήσεις που καλούσαν τον κόσμο για αυτή την ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.