Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας: Λειτουργία Μονάδας Παραγωγής Ενέργειας- Νέοι πρόεδροι σε ΚΕΚΑΠΠΑ και Επιτροπή Β/θμιας Εκπ/σης



Ο -μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχος Μεγάλου Αλεξάνδρου- Μιχάλης Παναγιωτίδης, είναι ο νέος πρόεδρος του ΚΕΚΑΠΠΑ Δήμου Πέλλας, μετά από την χθεσινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Υπενθυμίζουμε ότι ο Νίκος Βαλνάρης παραιτήθηκε καθώς ανέλαβε χρέη Αντιδημάρχου Κύρρου.
Νέος πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ορίσθηκε ο -μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχος Κρ. Βρύσης- Κώστας Μπαλτζίδης μετά την παραίτηση του Πέτρου Σερραϊδη που ανέλαβε Αντιδήμαρχος Κρύας Βρύσης και Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Στην ίδια συνεδρίαση ψηφίστηκε η διενέργεια και ο κανονισμός λειτουργίας Βραχυχρόνιας Χριστουγεννιάτικης Αγοράς – Παραμυθούπολης Δήμου Πέλλας 2022 (Από 9 Δεκεμβρίου 2022 έως 8 Ιανουαρίου 2023, στο πάρκο του Αγ. Γεωργίου και στον πεζόδρομο).

Λειτουργία μονάδας παραγωγής ενέργειας
Εκτός Ημερήσιας Διάταξης, κατά πλειοψηφία, δόθηκε η έγκριση για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων σχετικά με την λειτουργία μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από καύση βιομάζας, εντός των ορίων του Δήμου Πέλλας, αλλά σε απόσταση από κατοικημένη περιοχή. Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Γρηγόρης Στάμκος η  Μονάδα αυτή, για την οποία ήδη δόθηκε η έγκριση από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, θα λειτουργήσει σε σημείο μεταξύ Δαμιανού- Αγροσυκιάς - Ραχώνας.
Δ. Μπ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.