Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δράσεις του ΕΠΑΛ Έδεσσας


Με επιτυχία η εκδήλωση«Χάρισε Δύναμη» του ΕΠΑΛ Έδεσσας
Ο Τομέας Υγείας Πρόνοιας Ευεξίας του Εργαστηριακού Κέντρου-ΕΠΑΛ Έδεσσας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Έδεσσας, οργάνωσαν εκδήλωση με τίτλο « Χάρισε Δύναμη», την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022. Συγκεκριμένα κούρεψαν και μάζεψαν μαλλιά με σκοπό να χαρίσουν λίγη από τη δύναμή τους, σε γυναίκες, άνδρες και παιδιά που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο κάνοντας χημειοθεραπεία.
25 Οκτώβρη, Παγκόσμια ημέρα Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης για τον Καρκίνου του Μαστού

Μία ακόμη δράση του Τομέα Υγείας Πρόνοιας και Ευεξίας ΕΚ- 1ου ΕΠΑΛ Έδεσσας για την Πρόληψη Καρκίνου του Μαστού με ομιλητές την Εκπαιδευτικό- Ιατρό Τσολάκη Φανή και την Πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας, Κυρία Τριγωνάκη Δανάη. Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία των ειδικοτήτων Γ τάξης Βρεφονηπιοκομίας και Νοσηλευτικής και των Καθηγητών τους και την παρακολούθησαν όλοι οι μαθητές του Τομέα Υγείας. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί και σε άλλα Σχολεία της πόλης μας με σκοπό την έγκαιρη ενημέρωση και πρόληψη της μάστιγας αυτής.

Η εκδήλωση έγινε στο Χατζηγιάννειο Πολιτιστικό Κέντρο, στην Έδεσσα , όπου το Τμήμα της Κομμωτικής του Τομέα κούρεψε και συνέλλεξε τα μαλλιά από τους δωρητές.

Τα μαλλιά που δωρίστηκαν, θα συλλεχθούν και θα αποσταλούν σε κατασκευαστή περουκών και θα διαμοιραστούν σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.